Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Preminuo bivši kandidat 'Života na vagi'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Tužne vijesti

Izvor: RTL

Kandidat prve sezone RTL-ovog showa 'Život na vagi', Zagrepčanin Damir Leskovec, preminuo je u 49. godini života od posljedica plućne i posljedica pretrpljenog moždanog udara, piše RTL.

Izvor: RTL

Od Damira se na društvenim mrežama oprostila Gabrijela Crnjac, također natjecateljica prve sezone showa. 'Nismo se poznavali dugo. Nakon 'ŽNV' si bio jedan od rijetkih kandidata koji je nazvao i pitao kako stojim s kilama te bio ponosan što kile vratila. I sam si znao da je podrška sa strane najveći vjetar u leđa. Hvala ti na tome. Počivao u miru', napisala je Gabrijela na Instagramu pored Damirove crno-bijele fotografije, a objavu je komentirala i voditeljica Marijana Batinić. 'Pretužno', kratko je napisala ova 39-godišnjakinja. 

Izvor: RTL

Inače, Damir je 2017. godine u show ušao sa 173.9 kilograma, a izgubio ih je 18. Njegova je životna priča tada dirnula sve. Naime, Damir je otkrio kako je samohrani otac danas 23-godišnje kćeri Valentine. Njegova supruga Dijana, naime, preminula je prije 14 godina od multiple skleroze, a on ju nikada nije prebolio. U show se prijavio upravo zbog kćeri. 'Rekao sam kćeri sad ili nikad. Ona mi je prvotno rekla da ne idem. A ja sam joj rekao idem u show kupiti vrijeme za nas. Shvatila je i evo me', rekao je tada Damir. 

Najčitanije

Najnovije

loader