Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

VESELI SE PRINOVI Gay pjevač otkrio da želi postati 'mamica'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

I to u idućih nekoliko godina

Izvor: Instagram

Engleski kantautor, 28-godišnji dobitnik Grammyja Sam Smith, vrlo je osebujna osoba. Naime, popularni pjevač tvrdi da se ne identificira niti kao muškarac niti žena, a ne krije svoju sklonost ka 'jačem spolu'. Sada je pak otkrio kako bi se volio ostvariti u ulozi roditelja, i to u idućih nekoliko godina, piše Female First.

Povezane vijesti

'Želim djecu. Želim biti s djecom, gledati ih kako odrastaju i s njima provesti svaki dan. Želim biti 'mamica'. Svakako ću to ostvariti, ali prije toga želim još puno toga napraviti. U meni ima još ambicije. Pokušat ću se smiriti, ali sam ambiciozan i još uvijek želim pjevati ljudima i raditi ovaj posao. To je divan osjećaj', priznao je Sam koji, kaže, ima problema s nalaženjem dečka u Londonu.

'To je baš iscrpljujuće. Dok ne nađem dečka naporno ću raditi. Ipak, naći dečka u Londonu je nemoguća misija', rekao je pjevač kojeg se nedavno povezivalo sa 26-godišnjim bivšim administratorom Brexit kampanje, Shahmirom Sannijem, ali Sam to nikada nije potvrdio, već tvrdi da je i dalje 'solo'.

'Odlično se zabavljaju. Nitko nije pomislio da će se Sam 'spetljati' s pobornikom Brexita, ali jednostavno su kliknuli. Kreću se u istom krugu prijatelja, izašli su na nekoliko spojeva i vidjeli smo ih kako se ljube', stranim je medijima tada otkrio njihov zajednički prijatelj.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader