Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvoje Rupčić poslao značajnu poruku: 'Sine moj, ne boj se'

Autor N.R.

Svaka misao je sada okrenuta novorođenom sinu

 Izvor: Story arhiva

Domaćem glazbeniku, 50-godišnjem Hrvoju Rupčiću, 3. rujna ove godine na svijet je stigao treći sin kojemu su on i supruga, talentirana umjetnica Ivana Kujundžić, dali ime Petar. Iako je prošlo puno godina otkako je mijenjao pelene starijim sinovima, 22-godišnjem Noi i 15-godišnjem Jakovu koje je dobio u prijašnjem braku, sve navike su se brzo vratile. Ako je suditi prema njegovim društvenim mrežama, cijeli svijet je sada okrenut prema dječaku i svaka misao je povezana upravo s njim. U posljednjoj je takvoj objavi progovorio o strahu i tako poslao značajnu poruku. 

hrvoje rupčić Izvor: Facebook

'DOBAR JE STRAH KOME GA JE BOG DAO - Kakva bezočna, stoljetna laž čovječanstva. Strah ne samo da nije dobar nego je paralizirajuća snaga bilo kakvog suvislog čovjekovog razmišljanja i djelovanja. Oprez DA, ali strah NE. Nikada', započeo je svoju misao i vrlo brzo se obratio svom novorođenom sinu, s kojim je objavio i fotografiju uz ovaj tekst.

Hrvoje Rupčić Izvor: Facebook

Gledajući ga kako odmara na njegovim rukama, Hrvoje mu je poručio: 'Sine moj, ne boj se i imaj povjerenja. Oprezu ću te učiti, ali kada uvidiš da ti netko nameće strah znaj da te želi porobiti i trgaj te okove svim silama, jer tebi ne može nitko ništa. Vječan si i neuništiv. Ti si Petar Stijena, unikatan i veličanstven kao i sva ostala bića koja ćeš putem sretati. Ljubav i razumijevanje će ti biti odgovor na većinu postavljenih pitanja i nedoumica u životu', zaključio je i potaknuo raspravu u komentarima.

Povezane vijesti

Podsjetimo, Hrvoje je prije nešto manje od mjesec dana za Story.hr otkrio kako je prošlo prvih mjesec dana s Petrom. 'Snalazimo se. Bude neprospavanih noći, ali bebe moraju i zaplakati. Petar se budi svakih sat i pol do dva pa smo Ivana i ja dogovorili raspored u kojemu se ona ustaje po noći, a ja ga onda preuzimam pred jutro', rekao nam je tada ponosni tata. 

Hrvoje Rupčić Izvor: Facebook

Magazin

Royals