Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ella Dvornik kreće na zamrzavanje sala i botox

Dosta je bilo šale s viškom kilograma i kože

 Izvor: Instagram

Influencerica i blogerica, 29-godišnja Ella Dvornik otkako je rodila drugu kći Lumi Wren potkraj veljače muku muči s viškom kilograma i kože koja joj je ostala nakon porođaja. Premda se nedavno pohvalila kako je vježbanjem u teretani uspjela izgubiti dobar dio neugodnog viška koji je nakupila u trudnoći, Ella je priznala da je nemoćna po pitanju sala i kože koja joj visi oko trbuha. Zbog toga je sada odlučila otići na čak tri estetska zahvata, od kojih jedan uključuje smrzavanje sala, otkrila je u svom novom vlogu.

Povezane vijesti

Supruga 41-godišnjeg poduzetnika Charlesa Pearcea u videu je kazala kako estetske zahvate misli pokloniti sama sebi za 30. rođendan u prosincu, a posebno se veseli coolsculptingu, zahvatu pri kojem se zamrzavaju salo i celulit koje potom tijelo samo eliminira nakon tri mjeseca. Objasnila je kako joj je to potrebno jer joj je u donjem dijelu trbuha ostalo salo od trudnoće kojeg se ne može riješiti u teretani.

Najavila je da ide i na botox, ali i na tretman krvnom plazmom, tzv. vampirski face lifting kojem se nedavno podvrgnula i bivša tenisačica Iva Majoli.

Podsjetimo, Ella je prije nekoliko dana proslavila treći rođendan svoje prve kćeri Balie Dee. Tom je prilikom na Instagramu podijelila slatku i dirljivu objavu. 'Na današnji dan prije tri godine došla je na svijet Balie Dee, poznata kao 'nema više papat', 'piki', 'pikulica', 'butterfly' i 'pljunuti Charles'. Popapala nam je živce i još uvijek nismo nadoknadili san koji nam je oduzela. Ovo su njeni best moments. A danas velika seka slavi veliki treći rođendan. Naša prva ljubav', napisala je ponosna mama koja s obitelji planira preseljenje u Istru, u obiteljsku kuću koju s nedavno kupili i koju još trebaju renovirati. 

Magazin

Royals