Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mariji Šerifović pozlilo nasred ulice: 'Jedva govorim'

Autor N.R.

Otkako obožavateljima daje uvid u svoj privatni život, više ništa ne skriva

 Izvor: Instagram

Da je pandemija koronavirusa utjecala na većinu karijera poznatih lica više nije nepoznanica. O tome je često u posljednje vrijeme govorila i srpska pjevačka zvijezda Marija Šerifović. Naime, pjevačica nije skrivala koliko joj je pandemija i ne održavanje koncerata utjecala na zdravstveno, ali i financijsko stanje. Ipak, uspjela je nedavno otputovati u Ameriku, točnije New York, gdje često odlazi i od tamo se javila putem YouTube videa, što je odlučila započeti snimati nedavno. 

Jednog je jutra napustila hotel u kojem se nalazi, kako bi uživala u cjelodnevnom istraživanju grada. Ipak, nije sve išlo po planu. U jednom je trenutku u kameru rekla kako joj je pozlilo. Nalazila se u samom središtu grada i nije mogla vjerovati što ju je snašlo. 'Jedva govorim, pojela sam pre odvratan sendvič, hitno moram natrag u hotel povratiti', rekla je Marija dok je užurbano hodala prema hotelu.

Idući kadar je bio onaj iz kreveta, iz kojeg se blijedog lica ponovno javila. 'Uopće ne razumijem što se dogodilo pa mi je ovako pozlilo... pojela sam tost, popila dva gutljaja soka, i jedno tri gutljaja kave. I onda sam popila još jedan mali sok od jagode', opisala je Marija u nevjerici. Ubrzo se vratila u grad, nakon što je tri sata mirovala i popila tabletu, uz pomoć koje joj se stanje smirilo. 

Povezane vijesti

O YouTube karijeri, Marija je prvi put progovorila još u rujnu. ''Postajem YouTuber, zato što se love nema. Pjevat ću sljedeće godine', rekla je tada, u nadi da će se 'staro normalno' uskoro vratiti. Od onda je snimila već nekoliko videa i zadobila simpatije svojih obožavatelja, koji sada imaju uvid u njezinu svakodnevicu. 

Magazin

Royals