Glumica Angelina Jolie službeno je solo otkako se prije četiri godine razvela od 56-godišnjeg oskarovca Brada Pitta. No on ju je nedavno naljutio i povrijedio kad je doveo svoju novu, sada već bivšu djevojku, 29 godina mlađu njemačku manekenku Nicole Poturalski, u dvorac u Francuskoj u kojem se vjenčao s Angelinom, i to na godišnjicu njihovog vjenčanja. Nikoga zato nije iznenadilo da se 45-godišnjakinja odlučila osvetiti Bradu na isti način, i to s nekoć popularnim glumcem, 68-godišnjim Mickeyom Rourkeom. Navodno su njih dvoje 'uhvaćeni' kako se ljube, piše magazin New Idea.

Mickey Rourke na Bevery Hillsu
Profimedia Mickey Rourke na Bevery Hillsu

Da je Angelina napokon odlučila da joj je dosta soliranja i da je vrijeme da ponovno da šansu muškom rodu, potvrdio je anonimni izvor koji joj je blizak i koji je svjedočio njihovom

Premda Mickey nije njezin tip muškarca, misli da je u njemu pronašla pravu osobu

poljupcu. Otkrio je kako se Bradova bivša želi 'spandžati' s nekim kako bi natrljala Bradu 'sol na ranu' i kako s Mickeyem ne misli ništa ozbiljno. S obzirom da je on stariji od nje i da si je, smatraju mnogi, unakazio izgled plastičnim operacijama, on Angelini nije ni bio prvi izbor za 'dejtanje', pojasnio je. 'S obzirom da je većina glumaca njezinih godina u vezi ili braku, morala je gledati dalje. Premda Mickey nije njezin tip muškarca, misli da je u njemu pronašla pravu osobu, barem za njezine osvetničke planove Bradu', rekao je izvor i podsjetio kako su Brad i Mickey prijatelji već dugi niz godina, i kako će Brada sigurno zaboljeti bude li njegov 'pajdo' u vezi s Angelinom.

OSVETA BRADU ZA NJEMICU 'Angelina je u ljubavnoj vezi s glumcem'
Profimedia 

 Glumica se već jednom poljubila sa zvijezdom erotskog trilera '9 i pol tjedana', i to 2009. prilikom dodjele Oscara. Navodno je Brad tada 'poludio' od ljubomore i zato Angelina eli u njemu ponovno izazvati iste osjećaje. Ipak, ona i Mickey još nisu službeno potvrdili vezu. Glumac je u sretnoj vezi s ruskinjom Anastassijom Makarenko pa tek ostaje vidjeti hoće li  prekinuti s njom kako bi nastavio navodnu vezu s Bradovom bivšom.