Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumica u mirovini: 'Morate priznati da odlično izgledam za svoje godine'

Bez dlake na jeziku

 Izvor: Profimedia

Prije šest godina Sophia Loren vratila se iz mirovine kako bi snimila film ‘The Human Voice’, a glumačka diva ne miruje ni u 86. godini. Nedavno je snimila film ‘The Life Ahead’, koji je već dostupan na Netflixu, a režirao ga je njezin sin Edoardo Ponti koji s obitelji, ali i bratom Carlom Pontijem Jr.-om, živi u SAD-u. Slavna Talijanka, prva osoba koja je osvojila nagradu Oscar za ulogu u filmu na stranom jeziku, ne na engleskom, živi u Ženevi pa je uživala u vremenu provedenom sa sinom na setu. Film govori o Madame Rosi, ženi koja je preživjela holokaust te se sada brine o djeci lokalnih prostitutki. Njezin se život mijenja kada upoznaje malenog imigranta Momu s kojim će se zbližiti na neuobičajen način.

Story: Već neko vrijeme uživate u mirovini. Što vas je ponukalo da se ponovno glumački angažirate?
Bilo je vrijeme da u ovim godinama počnem ispočetka. Neću vam reći o kojim je godinama riječ, vjerojatno znate. Ali zabavno je, divno je raditi. Svi stare, pa tako i ja. Nisam svetica po tom pitanju. I što da sada radim, da se bojim? Zašto? Morate priznati da odlično izgledam za svoje godine. Iskreno, film sam snimila jer me Rosa podsjeća na moju majku. I moja je majka bila takva žena - iznutra jako ranjiva, ali izvana je djelovala snažno.

 Izvor: Profimedia

Story: Sa sinom ste prvi put surađivali kada je imao 11 godina, glumio je uz vas u filmu ‘Aurora’ iz 1984. godine. Kako je ovaj put izgledala vaša suradnja?
Jako volim sina i imam povjerenja u njega kao redatelja. Osjećam se stvarno blagoslovljeno što radimo zajedno. Iako se pretvara da nije šef na setu, moram priznati da zapravo jest. Znao je biti jako težak - zapovijedao mi je kako da vozim automobil i slično. Ponašao se kao odrasla osoba. Želio me naučiti kako glumiti.

Story: Godinama ste bili na glasu kao beauty ikona. Je li se danas promijenila vaša definicija ljepote?
Izgled nije važan. Možda je važan u filmu, ali najvažnije je je ono što imate u sebi, vaša duša, ono u što vjerujete, vaše ophođenje s obitelji, to kako se ponašate prema prijateljima. To je ono što čini život, odnosno to je bit dobrog života.

Tagovi

Magazin

Royals