Američka glumica, 48-godišnja Cameron Diaz, početkom ove godine postala je majka djevojčice Raddix Madden koja je na svijet stigla pomoću surogat majke. Iako o kćerkici ne želi previše otkrivati u medijima, prilikom nedavnog pojavljivanja u showu Rachael Ray, glumica je progovorila o prehrambenim navikama malene te tim povodom, ponosno istaknula kako kćerkica, koju je dobila u braku s 41-godišnjim glazbenikom Benjijem Maddenom, za razliku od svojih vršnjaka, ima poseban plan prehrane koji i nije toliko uobičajen za tako malu djecu.

Naime, Cameron je objasnila kako je zbog pandemije i karantene, zbog koje su bili prisiljeni svi ostajati u svojim domovima, ona bila zadužena za pripremu obroka za malenu pa joj je tako, za razliku od već unaprijed pripremljenih kupovnih kašica i obroka za bebe, 48-godišnjakinja sama pripremala iste. Također, kako je pojasnila, glumica ne želi da joj kći u budućnosti ima odbojnost prema određenim namirnicama pa tako djevojčici od prvog dana daje hranu koju priprema i za sebe i supruga. Češnjak i začinsko bilje uobičajeni su dio svih obroka koje malena Raddix konzumira, a kako se ponosna mama pohvalila, djevojčica obožava jesti i jetru te koštanu srž.

Inače, iako privatni život drži dalje od javnosti, glumica ne skriva koliko uživa u majčinstvu. 'Volim biti mama. To je najbolji dio mog života. Toliko sam zahvalna i sretna jer kroz sve to prolazim s Benjijem, doista uživamo u najboljim trenucima. Naša princeza svakoga dana toliko napreduje da se ponekad znamo uhvatiti kako ju satima samo promatramo.Cijeli dan nam u kući svira popularna dječja pjesmica 'Baby Shark' i glazba iz animirane televizijske serije za djecu 'Ulica Sezam'', ispričala je svojedobno Cameron.