Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOĆNA MORA Glumac saznao da mu se vratio tumor na mozgu

Borba ispočetka

  Izvor: Instagram

Zvijezda nekadašnje popularne australijske serije 'Home and Away', 32-godišnji Johnny Ruffo podijelio je na svom Instagram profilu tužnu vijest kako mu je ponovno pronađen tumor na mozgu. Prvi mu je otkriven prije tri godine, a nakon duge borbe i nekoliko kemoterapija liječnici su ga proglasili izliječenim od te zloćudne bolesti u kolovozu prošle godine. Međutim, sad je pred njim ponovno duga i teška borba, no glumac je u objavi obećao fanovima da će izaći iz nje kao pobjednik.

Povezane vijesti

'Nakon sedam dana neočekivanih napadaja epilepsije i strašne glavobolje teška srca vas obavještavam da je ispred mene još jedna velika bitka protiv tumora na mozgu koji mi se vratio', napisao je Johnny uz zajedničku fotografiju s djevojkom Tahnee Simms te dodao: 'Uprijet ću sve snage i opet ću pobijediti ovu us***u bolest'.

Opet ću pobijediti ovu us***u bolest

 Podsjetimo, ljubimcu australske publike tumor je prvi put dijagnosticiran nakon što su ga neko vrijeme mučile jake glavobolje. Johnny je u više navrata rekao kako duguje život svojoj djevojci koja ga je natjerala da ode u bolnicu na pregled.

'Ona me ohrabruje da budem aktivan, da radim stvari, plivam, trčim... Da nije bilo nje, ne bih sada bio živ', kazao je. Priznao je koliko mu je značila potpora Tahnee u trenutku kad je saznao dijagnozu i kad se slomio. No, najteže mu je bilo prolaziti kroz mučne kemoterapije.

'Baš je intenzivno bez prestanka. Ali s vremenom pronađete načine kako se malo bolje nositi s time, razvijete neke mehanizme. Najgore kod kemoterapije je to što se osjećate užasno i puno povraćate. No, mislim da trebamo uzeti dobro i sa zlim. Puno više uživam u danima kad se osjećam bolje, jer ne znam koliko će dugo trajati. Sve u svemu, bio sam prilično pozitivan kroz cijelu tu kalvariju', kazao je Johnny koji, uz glumački talent, ima i izvrsne vokalne sposobnosti te je 2011. bio finalist australskog X factora.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image