Turska glumica, domaćoj javnosti najpoznatija po ulogama u serijama 'Dijete' i 'Djevojka imena Feriha', 31-godišnja Ceyda AteŞ, postala je majka. Naime, prema pisanju turskih medija, glumici i suprugu, turskom biznismenu Buğri Toplusoyu stigla je djevojčica.

Naime, glumica je kćerkicu rodila jučer, a ona i suprug prinovu su odlučili nazvati Tayla. S obzirom na to da glumica još sa svijetom nije podijelila sretne vijesti, o sretnom događaju u obitelji nije poznato puno informacija. Međutim, turski mediji prenose kako je porođaj prošao bez problema te kako su i majka i dijete dobro.

Inače, malena Tayla prvo je dijete supružnicima koji su sudbonosno 'da' izgovorili 2018. godine. Međutim, kako je sama svojevremeno priznala, njihov je odnos bio na 'klimavim nogama', i to zbog Bugrine obitelji. Naime, Bugra je nasljednik jedne od najbogatijih obitelji u Turskoj, a njegov otac protivio se vezi s Ceydom jer je smatrao da se ona ne uklapa u njegov imidž i stil života. Kada su počeli razgovarati o braku, njegova obitelj nije htjeli ni čuti za to.

Bugra nije odustao od svoje odabranice i voljenu Ceydu odveo je u Ameriku, gdje je osnovao vlastitu tvrtku te bez pomoći obitelji postigao velik uspjeh. Kada su nakon nekog vremena shvatili da su Ceydini osjećaji prema Bugri iskreni, prihvatili su njihovu vezu. Vjenčali su se u Americi u najužem krugu prijatelja i obitelji. Nisu željeli veliko slavlje, a gostima su rekli da umjesto poklona novac doniraju ljudima u potrebi.

'Nismo željeli komentirati medijske navode. Bilo je mnogo neistinitih tvrdnji, ali nismo se htjeli obazirati na tračeve i dolijevati ulje na vatru. Pustili smo da se priča i nastavili voditi svoj život. Bilo je početnih trzavica, ali danas smo u odličnim odnosima s njegovom obitelji. Često se posjećujemo i odlazimo zajedno na godišnje odmore', istaknula je svojevremeno glumica, koja je tursku adresu zamjenila američkom.