Krajem listopada ove godine, glazbenica Marija Husar Rimac je obznanila da u 2021. godini stiže bebica. Kako je i sama tada rekla putem društvenih mreža, ovu trudnoću smatra darom od Boga, upravo zato što je stigla onda kada su se ona i suprug Vjekoslav najmanje nadali. Sada sitno broji do dolaska prinove, a uzbuđenju se priključio i njihov stariji sin, šestogodišnji Ivan.

Marija je na svom Instagramu podijelila kratku snimku u kojoj sa sinom gleda katalog dječjih kolica. Kako i sami govore, odlučili su zajedno pronaći ona savršena za mlađeg brata. 'Ivan bira opremu za bracu', napisala je 45-godišnjakinja, dok je Ivan sa smiješkom otkrio da bira nove stvari za svog brata, koji će mu se uskoro pridružiti. 

'Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme', napisala je uz fotografiju svog rastućeg trbuščića. Kada je sretnu vijest obznanila, javila nam se kratko kako bi nam otkrila koliko je uzbuđena.