Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumica objavila da je postala transrodni muškarac

Otkrila je i svoje novo ime

 Izvor: Profimedia

Američka glumica koja je 2008. bila nominirana za Oscara za ulogu u filmu Juno, 33-godišnja Ellen Page, objavila je da se identificira kao transrodni muškarac pod imenom Elliot, javljaju američki mediji. Ellen je prije šest godina priznala da je lezbijka, a četiri godine kasnije vjenčala se za 26-godišnju kanadsku plesačicu Emmu Portner. 'Dragi prijatelji, želim podijeliti s vama da sam transrodna osoba, koristim za sebe zamjenice on/oni i zovem se Elliot', napisala je  glumica na svom Facebook profilu.

Ellen Page Izvor: Profimedia

'Osjećam se sretno što mogu napisati ovo, da sam na ovom mjestu u svom životu', dodala je, a u nastavku Elliot je zamolio fanove za strpljenje. Priznao je da je u strahu od 'invazije u svoj život, mržnje, šala i nasilja' s kojim će se možda suočiti.

Moj posao je stvaran, no ranjiv sam

'Moj posao je stvaran, no ranjiv sam. Istina je da, iako se osjećam duboko sretno i znam kakvu privilegiju imam, osjećam se uplašeno', poručio je. U objavi nije otkrivao namjerava li otići na operaciju promjene spola, ali je zato svoja korisnička imena promijenio iz @TheEllenPage u @TheElliotPage. Voljenim osobama je zahvalio na podršci. 'Zaista sam zahvalan na tome što su mi pomogli doći u fazu u kojoj sam dovoljno siguran da želim postati pravi on', napisao je.

 Izvor: Story

Povezane vijesti

Njezina/njegova supruga Emma izrazila mu/joj je podršku na svom Facebook profilu. 'Jako se ponosim Elliotom. Trans, queer i nebinarne osobe su dar ovom svijetu. Molim vas za strpljenje i privatnost te da mi se pridružite u podršci trans-životu svakog dana. Elliotov život je dar, samo sjaji, dragi E. Volim te puno', napisala je u objavi.

Magazin

Royals