Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Camilla nagovorila Charlesa da izbaci princezu iz kraljevske obitelji

Na podnosi konkurenciju

 Izvor: Profimedia

Vladavina 94-godišnje britanske kraljice Elizabete II. bliži se kraju, a na njeno mjesto trebao bi zasjesti 71-godišnji princ Charles, dok bi njegova dvije godine starija supruga Camilla Parker trebala bi postati kraljica. Međutim, vojvotkinja od Cornwalla u obitelji je poznata kao vrlo ambiciozna osoba koja voli konkurentima zabijati 'nož u leđa', a ovoga puta je to napravila ni više ni manje nego Charlesovoj sestri, kraljičinoj jedinoj kćeri, 70-godišnjoj princezi Anne. Naime, magazin Globe piše kako je Camilla nagovorila supruga da izbaci Anne iz kraljevske obitelji i ukine joj povlastice čim bude okrunjen, navodno zato jer kao buduća kraljica želi učvrstiti svoju vlast nad monarhijom.

Princeza Anne Izvor: Profimedia

Princeza Anne ne bi bila prvi član kraljevske obitelji kome su oduzeta kraljevska prava. Princ Harryju su oduzeta na njegov vlastiti zahtjev, no 60-godišnjeg princa Andrewa ta je sudbina snašla kao kazna za njegovu navodnu umiješanost u prostituciju malodobnih djevojaka. Navodno je njegov brat, princ Charles imao veliku ulogu u tome da se Andrewa izbaci iz obitelji, tvrdi dobro upućeni izvor s dvora koji zato smatra kako Charlesu neće biti preteško zadovoljiti Camillinu bezobzirnu želju.

Camilla desetljećima planira svoj dolazak na mjesto kraljice

'Srezivanje kraljevske obitelji događa se zbog ambiciozne Camille, koja desetljećima planira svoj dolazak na mjesto kraljice. Zbog toga već duže vrijeme radi na tome da ocrni svoje najveće konkurente za tron, princa Williama i Kate Middleton. Kraljica je sve bliže svojoj smrti i Camilla je spremna uskočiti na njezino mjesto, a pritom želi dijeliti moć sa što manje ljudi. Još jedna žrtva na tom putu, princeza Anne, ne predstavlja joj nikakav problem', rekao je izvor.

Povezane vijesti

princ charles Izvor: Profimedia

 Portal Gossip cop upozorio je na činjenicu kako članove kraljevske obitelji koji su rođeni u obitelji nije moguće zaista izbaciti. Princu Andrewu samo su oduzete kraljevske povlastice i dužnosti, ali nije trajno izgnan iz obitelji, stoga se to ne može dogoditi ni princezi Anne. Uostalom, princeza Anne nije prva u redu za titulu kraljice, stoga ne predstavlja ozbiljnu prijetnju vojvotkinji od Cornwalla. Jedina prava kokurencija joj je Kate Middleton, i to zbog šuškanja koja su se pojavila na dvoru o tome kako će kraljica zaobići Charlesa i Camillu, i proglasiti Williama kraljem, a Kate kraljicom,
Magazin

Royals