Iako u braku nisu već šest godina, naša najpoznatija violončelistica, 37-godišnja Ana Rucner i trideset godina stariji pjevač Vlado Kalember, jedan su od rijetkih primjera bivših supružnika koji su i nakon razvoda ostali u jako dobrim odnosima, a jedan od zasigurno glavnih razloga takve odluke je i njihov 14 godišnji sin Darian. Premda oboje ističu kako njihov odnos ne bi trebao biti iznimka, on to, nažalost, ipak je, a svakom zajedničkom objavom privuku veliku pažnju brojnih pratitelja, baš kao i onom posljednjom koju je Vlado objavio na svom Instagram profilu.


'Ana i ja i kućni koncert, uživajte s nama', kratko je poručio 67-godišnji pjevač ispod fotografije na kojoj pozira s bivšom suprugom. Ovaj prizor nekad jednog od najomiljenijih parova na domaćoj sceni ubrzo je privukao veliku pažnju glazbenikovih pratitelja pa su se u komentarima komplimenti samo nastavili nizati.

'Divni ste', 'vi ste sjajan par', 'meni je tako žao što ste se razišli kao supružnici, vaša energija zrači i preko slike! Predobri ste i nevjerojatno je dobro to kakav odnos imate, primjer svima', samo su neke od brojnih pozitivnih reakcija na objavu ovog dvojca.


Podsjećamo, glazbeni par brak je prekinuo prije šest godina, nakon 12 zajedničkih godina, a od tada, redovno ističu kako im je sreća sina Darian na prvom mjestu. 'Ana i ja imamo najljepšu stvar koja nam se dogodila, a to je dijete. Mi smo u svemu bili odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti, pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost', rekao je svojedobno Vlado za medije.