Vojvotkinja od Cambridgea, 38-godišnja Kate Middleton, prema pisanju magazina In Touch Weekly, očekuje blizance, a vijest stiže točno deset dana nakon što je njezina šogorica, 39-godišnja Meghan Markle, otkrila kako je u srpnju ove godine izgubila drugo dijete. Kako je otkrio izvor za spomenuti medij, kraljevski par, Kate i princ William, sretnu su vijest već otkrili ostatku obitelji.

IZNENAĐENI I SRETNI 'Kate Middleton je trudna s blizancima'
Profimedia 


Britanski prijestolonasljednik navodno je bio šokiran kada je saznao kako će mu uskoro stići blizanci, ali neimenovani izvor za navedeni tabloid tvrdi kako ga je šok ubrzo prošao te sada sa suprugom uzbuđeno čeka dolazak novih članova obitelji koji će se pridružiti paru i njihovim mezimcima - sedmogodišnjem princu Georgeu, petogodišnjoj princezi Charlotte i trogodišnjem princu Louisu.

IZNENAĐENI I SRETNI 'Kate Middleton je trudna s blizancima'
Instagram 


Također, dvojac je navodno i strahovao od reakcije ostalih članova s obzirom na to da je obitelj potresla vijest kako su princ Harry i njegova supruga izgubili drugo dijete. Međutim, kako tvrdi izvor, nakon što je obitelj saznala za Kateinu četvrtu trudnoću i činjenicu da će roditi blizance, paru ne prestaju pristizati čestitke, a zbog lijepe vijesti sretni su i Meghan i Harry.

IZNENAĐENI I SRETNI 'Kate Middleton je trudna s blizancima'
Profimedia 

Premda su u prošlosti imale neke konflikte, vojvotkinja od Sussexa navodno se jako veseli zbog šogorice koja je, upravo zbog svega što je zadesilo bivšu glumicu, vijest o trudnoći otkrila osobno putem telefona, piše strani medij. Unatoč svemu navedenom od strane In Touch Weeklyja, palača se još uvijek nije oglasila stoga se sve tvrdnje neimenovanog izvora i dalje trebaju uzeti s rezervom dok ne stigne službena potvrda ili demanti.