Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amal želi posvojiti izbjegličko dijete, ali George ima razlog zašto ne želi

Autor I.G.

Odvjetnica želi trogodišnjim blizancima dovesti brata ili sestru, ali njihov tata nije oduševljen tom idejom

 Izvor: Story

O prinovi u obitelji Clooney šuška se već neko vrijeme, a premda su mnogi mediji pisali kako je 42-godišnja odvjetnica za ljudska prava, Amal, tri godine nakon što je rodila blizance Ellu i Alexandera, ponovno trudna i to opet s blizancima, OK! magazin sada piše kako ista ipak želi posvojiti dijete dok se ta ideja njezinom suprugu, 59-godišnjem glumcu Georgeu nimalo ne sviđa.

Amal Clooney Izvor: Profimedia


Naime, kako je otkrio izvor za spomenuti medij, 42-godišnjakinja je navodno došla na ideju da posvoji izbjegličko dijete nakon što je prošle godine bila u kontaktu s istima u sklopu svog humanitarnog rada.

 Izvor: Story

Međutim, George je to odbio. Zvijezda 'Oceanovih 11' navodno nije bila oduševljena supruginim prijedlogom jer smatra kako takva djeca iziskuju puno više pažnje i brige, a s obzirom na to da su i njihovi blizanci još uvijek mali, George smatra kako se ne bi mogli dovoljno posvetiti svima.

George Clooney Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


Inače, o temi djece glumac je progovorio prije nekoliko dana u sklopu intervjua za magazin GQ koji ga je proglasio muškarcem godine. 'Punih 36 godina bio sam onaj lik koji bi, kada bi se dijete ukakalo ili počelo plakati, pobjegao glavom bez obzira. Odjednom sam postao onaj drugi lik s djecom', priznao je tada iskreno 59-godišnjak koji je u braku posljednjih šest godina.

Magazin

Royals