Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

George Clooney otkrio nadimak trogodišnjih blizanaca

Autor I.G.

Rijetko priča o djeci

 Izvor: Profimedia

Iako oboje nastoje privatni život zadržati što dalje od očiju javnosti, američki glumac, 59-godišnji George Clooney, nedavno je gostovao u CBS-ovoj emisiji 'Sunday Morning', a tom je prilikom odlučio učiniti iznimku i progovoriti o supruzi, 42-godišnjoj odvjetnici za ljudska prava, Amal Clooney te njihovim trogodišnjim blizancima Elli i Alexanderu. U razgovoru za spomenuti medij, George je, između ostalog, otkrio i nadimka koji ima za svoje mezimce.

Gorge Clooney Izvor: Profimedia

A onda smo dobili ove dvije budalice

 'Bio je to trenutak u kojemu je po pri put, sve što je ona činila i sve u vezi nje, bilo daleko važnije od mene. A onda smo dobili ove dvije budalice', našalio se glumac u razgovoru opisujući koliko mu se život promijenio upoznavanjem današnjem supruge, a potom i dolaskom njihove dječice. Također, za isti medij George je priznao o kako do dolaska Amal u njegov život, nikada nije razmišljao o osnivanju vlastite obitelji niti djeci.

Gorge Clooney Izvor: Profimedia

Gorge Clooney Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


Inače, o ovoj temi glumac je progovorio i prije nekoliko dana u sklopu intervjua za magazin GQ koji ga je proglasio muškarcem godine. 'Punih 36 godina bio sam onaj lik koji bi, kada bi se dijete ukakalo ili počelo plakati, pobjegao glavom bez obzira. Odjednom sam postao onaj drugi lik s djecom', priznao je tada iskreno 59-godišnjak koji je u braku posljednjih šest godina.

Magazin

Royals