Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirna Zidarić: 'Kad imaš 50 najlakše je skinuti se gola'

Autor I.G.

'Ponekad nije lako biti sretan u svojoj koži, ali je još jezivije biti zarobljen u tijelu ‘lutke iz Nama-e na Kvatriću’'

 Izvor: Instagram

Dugogodišnja HRT-ova voditeljica Mirna Zidarić ove je godine proslavila 50. rođendan te je time ušla u svoje šesto desetljeće života. Međutim, da ju godine ne opterećuju te ujedno uživa u čarima svakog novog životnog razdoblja, još je jednom dokazala u iskrenoj objavi na svom Instagram profilu gdje se dotaknula svih onih žena koje u borbi protiv godina pribjegavaju estetskim korekcijama.

'Kad imaš 50 najlakše se skinut’ gol i svi će pričati o tebi, ali ne i o onome čime se baviš, iako to možda čak i dobro radiš... ali to je već toliko boring, pune su automehaničarske radionice takvih, k tome i još mnogo mlađih pa hajdemo dalje... Malo je skuplje i bolnije upucati filere, botoxe i pribjeći magičnim čudima estetske kirurgije i opet će svi pričati o tebi, ne zato što si predivna i možebitno dobro radiš svoj posao, već jer od skamenjenog čela pa prema dolje baš svaki kompleks biva vidljiv iako ti je doktor kazao da će splasnuti, no kad splasne opet si kod njega jer nema nazad draga, a još ako si glumica s A liste pisat će se kolumne, užarit će se tipkovnice, bogobojazna sljedba obračunavat će se s kritičarima epohalnim argumentima - pa i vi ste prije 30 godina izgledali drugačije. No shit Sherlock', započela je Mirna.

Ponekad nije lako biti sretan u svojoj koži, ali je još jezivije biti zarobljen u tijelu ‘lutke iz Nama-e na Kvatriću’

 'Najteže je ipak reći NE, a ako si već afirmirana zapravo je to najvažnije i ima smisla, ako ne zbog tebe, već zbog onih koje dolaze, da ne robuju, već da budu svoje, posebne, jedinstvene. Ponekad nije lako biti sretan u svojoj koži, ali je još jezivije biti zarobljen u tijelu ‘lutke iz Nama-e na Kvatriću’ koja od 1991. ima isti facijalni izraz, samo joj vlasulje i ‘bajkovite’ kapute mijenjaju, a malene djevojčice čeznutljivim pogledom u izlog maštaju o sreći koja se krije iza privida ljepote. Više bi te cijenila da si pokazala snagu uma, promišljanja i propitivanja te ostala divna kakvom si osvojila svijet, a sada si tek jedna nesigurna i kompleksa prepuna žena u strahu od starosti, a mogla si biti iskonska diva', nastavila je voditeljica.

Povezane vijesti


'Diva si ako ne izgubiš sebe, imaš hrabrosti ne pristati na financijski unosan posao, pa makar to bio i potencijalni Oscar (u bilo kojem sektoru) jer smatraš da nije u skladu s tvojim ja- E pa zovite me ludom, ali ja sam u svom malom mikrokozmosu diva. Obila sam nešto vrlo unosno i izazovno, ali sam ostala vjerna sebi, čak i onoj od prije 30 godina... Iako izgledam tek nijansicu drugačije', zaključila je na kraju.

Magazin

Royals