Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirna Zidarić mijenja profesiju

U šestom desetljeću života

 Izvor: Story

Dugogodišnja HRT-ova voditeljica Mirna Zidarić ove je zime navršila 50. rođendan te je time ušla u svoje šesto desetljeće života. No bez obzira na godine odlučila je da je vrijeme da krene novim pravcem u karijeri i to potpuno drugačijim nego do sada. Naime, odlučila se baviti - prodajom palačinki. Na tu je ideju došla dok je šetala šumom i ugledala štand za prodaju palačinki koji nije radio. Taj prizor joj je izgledao simpatično te se na trenutak mogla zamisliti kako uveseljava ljude svojim palačinkama, ali je zatim priznala da se ipak samo šali.

'Mijenjam profesiju jer oduvijek sam imala nos... za unosan biznis, a temelj je pomno odabrana lokacija', napisala je MIrna šaljivo uz fotografiju koju je podijelila na Instagramu.

Mijenjam profesiju jer oduvijek sam imala nos... za unosan biznis, a temelj je pomno odabrana lokacija

 Podsjetimo, voditeljica je prije dva tjedna objavila da su nakon sumnje na zarazu koronavirusom na teniskom turniru Adria Tour u Zadru, njezini rezultati na taj virus ipak bili negativni. Tada je za HRT opisala kako izgleda njezin život nakon zaraze, točnije, priznala je kako se susreće s određenim stereotipima.

Povezane vijesti

'Osim fizičkih simptoma, smatram da su psihički kudikamo izazovniji jer strepite za svoje bliže i dalje kontakte, a ne možete vratiti vrijeme, već se, potpuno bespomoćni, samo možete nadati najboljem, odnosno da se nitko neće zaraziti. Kada i to pregrmite te nakon 18 dana dobijete negativan nalaz, budite spremni da će vas ljudi u širokom luku izbjegavati, naglo mijenjati smjer kretanja iako ste skriveni iza maske, a vi ćete bez obzira na to biti sretni jer je sve prošlo relativno glatko u odnosu na vijesti koje pristižu sa svih strana svijeta', opisala je, a na instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sama te gleda more u daljini. 'Da vam ne bi bilo neugodno jer bježite od mene kada me sretnete ili iznenada mijenjate smjer kretanja - ja sam pobjegla od vas', poručila je pratiteljima. . 

Magazin

Royals