Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kći Gordona Ramsaya iznenadila priznanjem o očevom kuhanju

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

'Ne boji te se'

Izvor: Instagram

Matilda Ramsay javnosti je postala poznata kao kći jednog od najpoznatijih televizijskih kuhara, 54-godišnjeg Gordona Ramsaya. Ova je 19-godišnjakinja krenula očevim stopama, pa je tako sa samo 15 godina objavila svoju prvu kuharicu, a popularna je i na društvenim mrežama gdje s pratiteljima često dijeli svoju svakodnevicu. Međutim, mnoge je iznenadilo njezino posljednje priznanje, kada je sudjelujući s ocem u popularnom izazovu na društvenoj mreži TikTok otkrila kako joj je draža majčina kuhinja.

Naime, slavni chef i njegova kći na ovoj su popularnoj društvenoj mreži 'odrađivali' ili/ili plesni izazov u kojem su morali izabrati između dviju ponuđenih opcija. Između ostaloga, Gordon je pritom otkrio kako preferira skupocjena vina, dok je Matilda, odnosno Tilly, glasala za ona jeftina.

Gordon je otkrio kako su mu draža začinjena jela, dok Tilly preferira ona 'blaža'. Otkrila je i kako su joj draži izlasci od ostanka kod kuće, a mnoge je najviše začudilo što je, birajući između majčine i očeve kuhinje, bez obzira na to što joj je tata jedan od najcjenjenijih chefova na svijetu, odabrala - majčinu.

Video koji je ubrzo postao viralan podijelio i Ramsay na svome Instagram profilu, a brojim pratiteljima za oko je najviše 'zapeo' Tillyin odabir favorita u kuhinji. 'Ne mogu vjerovati da je odabrala mamu dok si ti bio kraj nje. Kraljica', 'urnebesno. ne boji te se', 'zamisli da se zoveš Gordon Ramsay, a tvoje dijete i dalje ne preferira tvoju kuhinju', 'Gordone, zapitaj se', neki su od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Povezane vijesti

Inače, ovaj chef sa 46-godišnjom suprugom Tanom, s kojom je u braku od 1996. godine, osim Tilly, ima još četvero djece - 22-godišnju Meghan, 20-godišnje blizance Holly i Jacka i jednogodišnjeg Oscara.

Izbor Urednika

Royals