Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matea Kovačević: 'Kroz koji dan možemo očekivati prve korake našeg sina'

Autor N.R.

Protekla godina im je bila jedna od najljepših ikada

 Izvor: Privatni album

Prije sada već nešto više od godinu dana u dom Kovačević stigla je prinova. Bruno i Matea Kovačević tada su postali roditelji dječaka kojemu su dali ime Rio. Iako nisu o roditeljstvu pričali puno, sinčićev prvi rođendan bio je okidač u mnogočemu pa i tome. Povodom toga smo nazvali simpatičnu Mateu, koja nam je u opuštenom razgovoru ispričala kako im je protekla godina izgledala, ali i čemu se vesele krajem ove godine.

rio kovaćević Izvor: Privatni album

Prosinac je uistinu njihov mjesec. Na današnji dan su se prije dvije godine oženili, a krajem studenog je njihov Rio proslavio prvi rođendan. S obzirom na to da se nalazimo u izazovnoj godini, veliki prvi rođendan nije mogao biti proslavljen kako je bilo planirano. No, ni to nije bio razlog da Rio ne dobije tortu, balone i pravu čarobnu bajku u svome domu.

kovačević Izvor: Privatni album

'Krajem rujna sam se već pomirila da se veliko slavlje neće dogoditi. Tako smo se okupili kod nas doma i dogodila se prava mala bajka. Stigla nam je njegova kuma Maja Cvjetković Kević i njezina obitelj. Riju smo napravili pravu malu čaroliju. Nije to ni toliko bilo za njega, koliko za sve nas, za našu dušu', kroz osmijeh nam je rekla Matea, koja vjeruje kako će sinu do kraja prosinca dolaziti gosti, ali i pokloni. Kako nam je napomenula, sve je zajedno osmislila sa slastičarnom Magnolia koja je radila tortu i balonima iz Valemia eventa i Balon planera. Sve dekoracije su bile neutralnih tonova, a glavna maskota bio je medvjedić.

kovačević i maja cvetković Izvor: Privatni album

Ipak, rođendan ih je u drugu ruku i rastužio. Baka Višnja, Brunova majka, koja živi u Švedskoj, još uvijek nije uspjela vidjeti unuka uživo. 'To nam slama srce, svi smo se skupa rasplakali za njegov rođendan. Ipak, treba čovjek biti pozitivan, Rio nas sve drži. Čak kroz koji dan očekujemo njegove prve korake', kaže nam uzbuđena Matea.

Najljepši je ovo izazov u životu

Uz to što ih sve zajedno drži na okupu, ova nasmijana mama tvrdi da je Rio umiljat strijelac. 'Voli biti u centru pažnje. Volim reći da ima karakter od svojeg šestog mjeseca. Već vidim da ću mu popuštati u svemu', nasmijala se tijekom razgovora za Story.hr. Uz to, veselo im je i tijekom noći, koje su, kako nam govori Matea, teške i zahtjevne. 'Ali, nemam vam ja vremena misliti na umor. Spavam po tri do četiri sata preko noći, ali preko dana funkcioniram normalno. U tome mi jako pomaže vježbanje barem 45 minuta dnevno', ne da se mama Matea.

kovačević Izvor: Story arhiva

Povezane vijesti

Kada smo je pitali koliko ju je majčinstvo promijenilo, rekla nam je: 'U potpunosti'. 'Ma to se ne da riječima opisati. Stvorili smo 365 novih uspomena. Od početka sam uz svaki njegov korak. Najljepši je ovo izazov u životu. Unatoč tome što je 2020. godina bila najteža za novopečene mame, mogu reći da je ovo najljepša uloga u živou', rekla nam je ponosna mama dječaka.

Magazin

Royals