Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'TI SI MALO MINI JA' Slavna manekenka uzbuđena zbog kćerinog uspjeha

Leni, 16-godišnja kćer poznate majke Heidi Klum, nedavno je debitirala u manekenstvu

 Izvor: Instagram

Heidi Klum na Instagramu je podijelila fotografiju sa svojom majkom Ernom i 16-godišnjom kćeri Leni, i to sa snimanja najnovijeg izdanja Vogue Germany magazina čiju naslovnicu krasi upravo Lenino lice.

'U studiju s mojom M i M', napisala je 47-godišnja Heidi Klum, samo nekoliko dana nakon što je njezina 16-godišnja kćer debitirala kao model u njemačkom izdanju Voguea za siječanj i veljaču.

'Tako sam uzbuđena zbog svoje prve naslovnice! Jako sam se zabavila na setu s Vogue Germany, nisam mogla sanjati bolji početak! Hvala što si bila uz mene Heidi Klum', napisala je Leni na Instagramu prošlog tjedna uz naslovnicu koju je snimio fotograf Chris Colls.

Klum također nije mogla suspregnuti uzbuđenje i podijelila je dugu, iskrenu poruku napisanu Leni na Instagramu.

'Tako sam ponosna na tebe. I to ne zato što si izabrala svoj put. Znam, bez obzira kojim putem išla, bila bi sama sebi žena. Uvijek točno znaš što želiš i ono što ne želiš. Ti si moje malo mini ja. I tako sam sretna zbog tebe, da sada znaš tko si ti', napisala joj je majka Heidi Klum. Priznala je, između ostalog, i kako njezinoj kćeri nije bilo lako, jer nikada nije imala mogućnost 'normalno' odrastati.

'Ali što je normalno? Odrastanje s tri različita oca, rekla bih, nije ti naškodilo. Baš naprotiv. Postala si mlada žena koja marljivo radi za svoje ciljeve. I što je još važnije, stvarno si cool osoba, sa srcem na pravom mjestu', poručila joj je 47-godišnja slavna majka.

Kao što to obično biva kod djece čiji su roditelji slavni, i Leni se tijekom godina nudilo puno mogućnosti za modeling, no Klum je to dosad uvijek odbijala kako bi zaštitila privatnost svoje kćeri, navodi magazin People.

'Sada je dovoljno stara. Uvijek sam mislila da je premlada i trudila sam se držati je daleko od očiju javnosti. Ali ona sada vozi automobil, ima 16 godina i shvatila sam da, ako to može, može se baviti i modelingom ako je to interesira', ispričala je Heidi Klum nedavno.

Povezane vijesti

U prosincu 2009. godine Leni je usvojio sada već bivši suprug Seal, a ona se lani ponovno udala za glazbenika Tokio Hotel grupe, Toma Kaulitza.

Magazin

Royals