Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

USPJELA NADMAŠITI OCA I MELANIJU Ivanka Trump postala glavna tema Twittera

Autor I.G.
Autor I.G.

Iako je osebujnog Donalda Trumpa zaista teško zasjeniti, naročito kada je riječ o njegovim objavama na Twitteru, isto je ovog puta pošlo za rukom njegovoj kćeri Ivanki

Izvor: Profimedia

Rezultati nedavnih predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama šokirali su dotadašnjeg 'prvog čovjeka', 74-godišnjeg Donalda Trumpa koji je, htio on to priznati ili ne, svrgnut s trona. S njim, dužnosti je razriješena i njegova 39-godišnja kći i savjetnica Ivanka Trump. Međutim, Ivanka već ima velike planove, pa tako sa suprugom, 39-godišnjim investitorom Jaredom Kushnerom i njihovo troje djece, devetogodišnjom Arabellom, sedmogodišnjim Josephom i četverogodišnjim Theodorom uskoro seli na luksuzni otok Indian Creek Island na obali Miamija. No, prije nego što započne novo životno poglavlje, 39-godišnjakinja obavlja posljednje dužnosti u sklopu trenutne pozicije, a upravo se zbog nedavnih događaja ponovno našla na meti kritičara.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia

Naime, na svom službenom Twitter profilu Ivanka si je dala slobodu pa je u objavi sugerirala kako lockdown, koji je došao kao posljedica Covida-19, nije utemeljen na znanosti. Nadalje, uskoro bivša prva kći, u svom je tweetu čak napisala i kako su pravila donesena tijekom karantene uništila brojne živote, posebno vlasnike malih tvrtki koji pokušavaju održati svoj američki san na životu. Cijela objava došla je kao posljedica izjave Antona Van Happena, vlasnika male trgovine, koji se posvađao s inspektorima javnog zdravstva. Poduzetnik je, naime, dobio poziv da drži svoju trgovinu otvorenom čak i nakon što je već izdana naredba o zatvaranju. Revoltiran takvom odlukom, Anton je javno upitao inspektore hoće li mu onda u tom slučaju oni plaćati najam iste.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia

Međutim, unatoč njezinoj najboljoj želji da stane u obranu malog poduzetnika, Ivanka se ubrzo našla na meti kritičara koji njezin tweet nisu dočekali s odobravanjem pa je tako jedan korisnik rekao kako administracija predsjednika Donalda Trumpa nije učinila ništa da pogura novi plan poticaja te je odbila pregovarati s demokratima i održala masovna okupljanja koja su pomogla širenju smrtonosnog koronavirusa. Također, urednica vijesti Foreign Desk-a Lisa Daftari podsjetila je Ivanku i na posljednji incident njezine maćehe, Melanie Trump, koja je prilikom posljednjeg posjeta dječjoj bolnici, skinula zaštitnu masku dok je istovremeno bila okružena jednom od najugroženijih skupina pacijenta kada je riječ o koronavirusu.

Povezane vijesti

Još jedan korisnik Twittera podijelio je kako bi stvari bile bolje da su samo Ivanka Trump i ostali članovi trenutne administracije rano odgovorili na virus, uspostavili masovno testiranje i potaknuli sve da nose maske. Justin Hendrix, izvršni direktor NYC Media Lab, odgovorio je na Ivankin tweet rekavši da se visoka stopa smrtnosti mogla izbjeći da je vlada od samog početka slušala znanstvenika. Zbog svega navedenog, Twitterom se, na račun 39-godišnjakinje, ubrzo proširio hashtag #lažnaznanstvenica, a unatoč velikom interesu javnosti za ovaj skandal, kći Donalda Trumpa dalje se nije oglašavala po pitanju istog.

Izvor: Profimedia

Izbor Urednika

Royals