Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Svi kritiziraju Melaniju zbog onog što je napravila pred bolesnom djecom

Autor I.G.
Autor I.G.

Opravdano ili ne, ali uskoro bivša Prva dama ponovno se našla na meti hejtera, a kada su u priču uključena i bolesna djeca - za Melaniju nisu imali milosti

Izvor: Profimedia

'Melania Trump jedva čeka odlazak iz Bijele kuće', naslovi su ovo koji posljednjih tjedana ne prestaju silaziti s naslovnih strana raznih stranih, ali i domaćih medija. Nakon što je na ovogodišnjim predsjedničkim izborima u Americi pobjedu odnio Joe Biden, dosadašnji predsjednik Donald Trump i njegova obitelj, odbrojavaju dane do napuštanja najpoznatije kuće. Međutim, dok se to ne dogodi, Trumpovi i dalje obavljaju svoje redovne dužnosti, a prilikom posljednje takve, 50-godišnja supruga uskoro i službeno bivšeg predsjednika SAD-a, ponovno se našla na meti kritičara koji joj nikako ne mogu oprostiti ono što je učinila pred bolesnom djecom.

Melania Trump Izvor: Profimedia

Naime, unatoč pandemiji, Melania je tijekom godine nastavila sudjelovati u raznim dobrotvornim akcijama pa ju tako nije zaobišla ni ona u Dječjoj bolnici u Washingtonu gdje je, po običaju, čitala božićne priče baš kao što je to radila i sve prethodne godine za vrijeme suprugovog predsjedničkog mandata. Bivši model tako je prije nekoliko dana posjetio navedeno ustanovu koja brine, između ostalog, i za teško bolesnu djecu koja se bore s nekim od najzloćudnijih bolesti, a njezin humanitarni čin ubrzo je pao u drugi plan nakon što se na društvenim mrežama oformila skupina hejtera kojima je u fokusu samo jedna stvar - Melanijina kardinalna greška u vidu ne nošenja zaštitne maske.

Melania Trump Izvor: Profimedia

Američki CNN, nakon Melanijinog posjeta bolnici, izvijestio je kako je supruga 45. predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, u bolnicu došla noseći zaštitnu masku, međutim, istu je skinula kada je sjela pred djecu i ispred ogromnog božićnog drvca istoj čitala priče. Ova informacija ubrzo se proširila i ostalim medijima pa nije trebalo dugo da se na društvenim mrežama krene raspravljati kako je 50-godišnjakinja prekršila strogo pravilo bolnice koje nalaže da se maska, neovisno o situaciji, uvijek mora nositi. Brojni su se tako jasno izjasnili kako ne podržavaju Melaniju zbog onoga što je napravila te kako je izrazito neodgovorno od nje skinuti zaštitnu masku u prisustvu bolesne djece koja zbog svog stanja spadaju u najugroženiju skupinu pacijenata kada je riječ o pandemiji Covida-19.

Melania Trump Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Ubrzo nakon salve kritika na račun uskoro bivše Prve dame, o svemu se odlučila službeno oglasiti i Bijela kuća koja je u svom dopisu za medije pojasnila kako je Melanijin posjet bolnici odrađen po svim pravilima iste. Kako je pojašnjeno u dopisu, nošenje maske nije obavezno ako se održava preporučeni razmak između osoba te se isto radi za vrijeme držanja govora, u ovom slučaju - čitanje priče. Također, iz Bijele kuće su napomenuli i kako je 50-godišnjakinja držala puno veću distancu od preporučene dok je djeci čitala neke od najljepših bajki te svojim ponašanjem ni na koji način nije ugrožavala zdravlje najmlađih pacijenata.

Melania Trump Izvor: Profimedia

Izbor Urednika

Royals