Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAPOKON Maja Šuput otkrila spol djeteta

Podijelila vijesti

 Izvor: Instagram

Nakon što su prije nešto više od dva mjeseca domaća pjevačica Maja Šuput Tatarinov i njezin suprug, poduzetnik Nenad Tatarinov, objavili kako čekaju svoje prvo dijete, brojni pratitelji ne prestaju nagađati je li riječ o dječaku ili djevojčici. Spol prinove supružnici su do sada uspješno skrivali, a najnovijom objavom na društvenim mrežama Maja je otkrila ono što sve zanima. U njihovu obitelj, naime, stiže dječak.

Pjevačica je na Instagramu objavila simpatičan video otkrivanja spola, na kojem su iz kutije poletjeli plavi baloni i otkrili kako će Maja, koja se trenutno nalazi u šestom mjesecu trudnoće, uskoro postati majka - sinčića. Očekivano, objava je izazvala brojne reakcije i čestitke.

'Aaaa! Sve će ti biti jasno', komentirala joj je domaća glumica Nataša Janjić, majka dvogodišnjeg Tonija i petomjesečne Kaje, a čestitkama su se pridružile i Marijana Batinić te Ana Miščević. 'Čestitke Maja. Da je živo i zdravo, lijepo i talentirano na mamu', 'znala sam', 'divno, bit će prelijep kao i vi. Nek' vam je živo i zdravo', neki su od brojnih komentara Majinih obožavatelja.

Inače, nedavno su pratitelji, komentirajući Majinu kombinaciju kiselih krastavaca i čokolade, bili uvjereni kako u obitelj stiže upravo dječak. 'Majo, imat ćeš dečka! Ja sam konstantno jela krastavce kad sam bila trudna sa sinovima', poručila joj je obožavateljica. 'I ja isto, i blage feferone. U drugoj trudnoći s curicom nije bilo ništa od navedenog', nadovezala se tada na komentar druga pratiteljica, ali Maja nagađanja nije potvrdila.

Povezane vijesti

Podsjetimo, početkom listopada 41-godišnja pjevačica podijelila je s pratiteljima na Instagramu da je trudna, i to četiri mjeseca otkako su ona i suprug doznali da će njihova obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana. 'Iznenađenje! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime,u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir', poručila je tada.

Tagovi

Magazin

Royals