Turski glumac Onur Saylak domaćoj javnosti najpoznatiji je po ulozi u hit seriji 'Asi'. Ovaj 43-godišnjak iza sebe ima propali brak s jednom od najpopularnijih turskih glumica, pet godina mlađom Tubom Büyüküstün, koja se proslavila igrajući glavnu ulogu u spomenutoj seriji. Bivši supružnici iza sebe imaju i dvoje djece, osmogodišnje blizanke Mayu i Toprak. Međutim, glumac je sada dobio i treće dijete, i to s menadžericom Gözde Yılmaz, koju je oženio prije nekoliko mjeseci, pišu turski mediji.

Otkako se prije tri godine, nakon šest godina braka razveo od prve supruge, glumac svoj privatni život skriva od 'očiju javnosti', stoga se o njegovoj vezi s Gözde, kao i o prinovi, ne zna puno.

Ipak, sretne je vijesti Onur kratko potvrdio za tamošnje medije, a pritom je otkrio kako je u obitelj stigao - dječak. Ipak, ime supružnici još uvijek nisu otkrili, ali Onur je potvrdio kako je porođaj prošao u redu te su i mama i beba dobro.

Inače, majku njegovih dviju kćerkica, Tubu Büyüküstün, turski mediji u posljednje vrijeme povezuju s 11 godina mlađim modelom Ekinom Mertom Daymazom. Tuba i 29-godišnji dečko, ako je vjerovati pisanjima turskih medija, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a svoju vezu odlučili su sakriti od javnosti, i to jer se boje - osuda zbog razlike u godinama.