Krajem prošlog mjeseca domaći glumac Frano Lasić i njegova supruga, srpska umjetnica Milena su dobili sina. Iako su do samog kraja skrivali spol prinove, dječak je stigao u Beogradu carskim rezom. Iako smo ovaj par pokušali kontaktirati, do ovog trenutka nismo dobili odgovor. U međuvremenu je Milena objavila i prvu fotografiju sa sinom, čije ime još uvijek nisu obznanili javnosti. Nasmijana i vidno zaljubljena je pozirala s dječakom i oduševila svoje pratitelje na Instagramu.

Bez puno riječi u samom opisu, pokazala je sina kojeg krasi tamna gusta kosa, što je, sigurni smo, naslijedio od svoje majke koja je poznata po svojoj frčkavoj kosi. Mileni su ubrzo stigle i brojne poruke i čestitke na preslatkom dječaku. 'Duše moje lijepe', samo je jedan od takvih komentara. Prema svemu sudeći, par uživa u prvim trenucima s bebicom. 

Inače, Frano i 30 godina mlađa supruga su zajedno od 2013. godine, a vezu su ozakonili brakom prije pet godina. Podsjetimo, glumcu i glazbeniku ovo je četvrti brak, a sinčić koji je stigao na svijet - četvrto dijete. 

Inače, sretne vijesti o trudnoći Milena je početkom rujna objavila na Instagramu, gdje je podijelila dvije fotografije na kojima pozira s trudničkim trbuščićem. 'Inspiracija navire u trudničkim danima', poručila je tada, ali spol prinove sve do rođenja nije bio poznat.