Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lana Jurčević: 'Da mogu, istrijebila bih zlo iz ljudi'

Autor N.R.

Unatoč svemu što nam je 2020. donijela, ona ne gubi pozitivan duh

 Izvor: Instagram

Koliko su vas puta u ovoj godini obuzele negativne misli? Koliko puta ste iz toga izašli s onim pozitivnima? Ova su pitanja koja su obilježila ovu 2020. godinu koju, u najmanju ruku, možemo nazvati izazovnom. S time se slaže i naša pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević, koja je u ovoj godini iskusila obje strane. U jednu ruku zahvatila ju je tuga zbog otkazanih nastupa i koncerata tijekom većine ove godine. S druge strane, njezina poduzetnička priča je doživjela veliki uspjeh. Uz to, za Story.hr je priznala i zašto je toliko slaba na životinje i djecu, za koje smatra da ju najnemoćniji kada su u pitanju njihova primarna životna prava. 

Za početak nam je rekla kako je ova godina na nju utjecala. 'Ja mislim kao i na sve druge. Samo meni nedostaju nastupi, glazba, pjesme, dok nekom nedostaju njihove stvari. S druge strane imam sreću što sam s La PIEL-om okupirana i na neki način mi skreće misli od svega', rekla nam je 36-godišnja pjevačica i poduzetnica. 

Iako na van djeluje kao da je uvijek pozitivna, priznaje da to nije uvijek tako. 'Imam i ja svoje dileme, izazove i neizvjesnosti. Srećom ne drži me dugo, jer si ja zadam milijun nekih stvari koje me vesele pa se tome posvetim tristo posto i onda više nit' vidim nit' čujem te vijesti loše koje "iskaču" sa svih strana', iskreno nam govori. Kada smo je pitali je li oduvijek takva, rekla nam je: 'MIslim da je to dio osobnosti, a dio kako odlučiš da želiš da ti bude. Ja vjerujem da svi krojimo svoju sreću i život'. 

S obzirom na to da čovjek gradi svoju osobnost kroz život, jasno je da Lana nije ona ista djevojka od prije 15 godina. I sama Lana kaže da se ta 'stara' Lana ne bi bila ista kao ova u 2020. godini. 'Volim sve lekcije i greške koje sam naučila i napravila. To me danas čini Lanom s kojom sam u "dobrim odnosima", simpatično nam je opisala. 

Ipak, uz svu tu pozitivnu energiju kojom zrači, i nju neke stvari ljute. Ono zbog čega najviše 'plane', su nemoćna živa bića i ljudi koji su okrutni prema njima. 'Djeca, životinje... Na njih sam najosjetljivija', iskreno nam je rekla. Sukladno tome, vidi bolje sutra i napredak kada su oni u pitanju. 'Vidim tako da se svi pokrenemo i napravimo nešto po tom pitanju, a ne da sjedimo i filozofiramo po društvenim mrežama', bez dlake je na jeziku. 

Povezane vijesti

Kada bi mogla napraviti jednu veliku promjenu u svijetu, Lana odabire istrebljenje zla iz ljudi. Sukladno tome, poslala je i snažnu poruku svima onima kojima je potrebna pozitiva u ovom trenutku. 'Radite na sebi, učite, okrenite se pravim vrijednostima. Onda je svjetlo na sve strane', zaključila je Lana koja se životom vodi mudrošću: 'Možeš ako misliš da možeš'. 

Magazin

Royals