Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Očajnički plan Meghan i Harryja obio im se u glavu

'Brod im tone' i čini se da to ne mogu zaustaviti

 Izvor: Profimedia

Kraljevska obitelj bila je vrlo tiha nakon što su princ Harry i Meghan Markle napravili još jedan potez koji se dvoru ne sviđa. Naime, vojvode od Sussexa nedavno su potpisale višegodišnji ugovor s digitalnom platformom Spotify, kojim su se obavezali proizvoditi vlastite podcaste za njih. Entertaintimes piše kako je to bio očajnički potez kojim Harry i Meghan žele održati svoju popularnost u javnosti i showbizz industriji, ali kojim im se obio u glavu. Naime, najnovije istraživanje YouGov pokazalo je da je njihova popularnost među Britancima strmoglavo pala i kako čak 90 posto Britanaca ne želi gledati njihove podcaste.

princ harry Izvor: Profimedia

Ono što bi vojvode od Sussexa trebalo još više zabrinuti jest činjenica kako, prema istraživanju, sve dobne skupine Britanaca nisu izrazile nikakav interes za njihov novi poslovni pothvat sa Spotifyjem. NIz kraljevskih stručnjaka izrazilo je mišljenje kako to pokazuje koliko im  britanski narod zamjera što su napustili kraljevsku obitelj i pobjegli u SAD.

Taj 'izdajnički' potez nije im oprostila ni kraljica Elizabeta. Prema tvrdnjama više izvora s dvora objavljenim u britanskim medijima, kraljicu su naljutili i svojim miješanjem u izbore za američkog predsjednika, što je članovima kraljevske obitelji strogo zabranjeno, kao i  suradnjom sa Spotifyjem. Nositeljica krune se boji kako će Harry i Meghan u podcastima kritizirati kraljevsku obitelj i otkrivati detalje koje javnost ne bi trebala saznati.

Povezane vijesti

kraljica Elizabeta Izvor: Profimedia

 Dvor prema tvrdnjama 'insidera' nije blagonaklono dočekao ni vijest kako je Meghan najavila da će uložiti novac u start-up tvrtku koja proizvodi zobeno mlijeko. Nakon potpisivanja ugovora s Netflixom i Spotifyjem, obitelj 'plave krvi', kao i mnogi Britanci, ovaj su poslovni pothvat vojvoda od Sussexa shvatili kao još jedan dokaz da su pobjegli s dvora da bi se obogatili eksploatacijom svog kraljevskog statusa kojeg su se prethodno odrekli, što im se čini licemjerno.

Magazin

Royals