Dijete je najveći dar koji si jedan par može poželjeti. Uz sve posebne trenutke, poput zaruka, vjenčanja i sličnog, rođenje djeteta spada na sam vrh liste takvih događaja. Sredinom listopada u dom Kovačića stiglo je prvo dijete - dječak Ivan. Roditelji Izabel i Mateo Kovačić, koji su trudnoću skrivali od javnosti do samog kraja, već dva mjeseca uživaju u čarima roditeljstva. No, baš kao što su i u trudnoći imali razloga za dvostruko slavlje, sada se to ponovilo. Prema svemu sudeći, na svijet je stigao još jedan dječak, i to Izabeline sestre Ivane, kojoj je nakon dvije kćerkice, stiglo treće dijete, sin Roko.

Baš kao što su izrazili dobrodošlicu i svom sinu, na Instagram profilu njihovog brenda Lunilou, obznanili su sretne vijesti o dolasku Roka. 'Dobrodošao u obitelj, Roko', napisali su kratko pa dodali citat: 'Postoje riječi u tek rođenoj bebi, koje samo žele biti napisane'. Ništa osim spomenutog imena nije poznato javnosti. Naime, Ivana uz tek rođenog dječaka ima dvije djevojčice, Luciju i Nikol. 

Sin Izabel i Matea Kovačića dobio društvo: 'Roko, dobrodošao'
Dražen Kokorić 

O zajedničkoj trudnoći dviju sestara govorila je i Izabel za domaće medije prije nekoliko mjeseci. 'Nismo planirale biti trudne istovremeno, iako nas svi to pitaju, ali drago mi je da zajedno prolazimo i kroz trudnoću kao i kroz sve dosad', rekla je tada presretna Izabel, koja sada ima sina, ali i prvog nećaka. Da je njihova ljubav posebna, Izabel je za Story otkrila povodom akcije 'Same Chances', kada je zajedno sa sestrom pričala o izazovima s kojima se susreću kao obitelj, s obzirom na to da Nikol ima down sindrom.

Sin Izabel i Matea Kovačića dobio društvo: 'Roko, dobrodošao'
Dražen Kokorić 

'Ljubav dolazi u različitim oblicima, a sestrinska je posebna', rekla nam je tada odmah na početku. 'Seka je moj životni učitelj. Kad pretjeram sa svime, ona je tu da me uravnoteži i pazi da ne pretjeram u silnoj želji da sve bude odmah i sad. Moje su ideje ponekad lude i nekima, vjerujem, nezamislive, ali tu je seka da me malo dovede u red. S njom uvijek analiziram sve svoje odluke i njoj se uvijek obraćam za savjet. Za mene je ona super žena. I to govorim bez patetike. S njom sam naučila da čovjek može postići sve što poželi. Imati djecu, karijeru, ostati priseban u teškim situacijama i još se brinuti za sve oko sebe', ispričala je tada emotivna Izabel.