Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavni glumac ostavio 2020 dolara napojnice u omiljenom restoranu

Za račun od 204,68 dolara

 Izvor: Profimedia

Poznati glumac Tom Selleck, koji se proslavio ulogama u brojnim filmovima, ostavio je u omiljenom njujorškom restoranu 2020 dolara napojnice za račun koji je iznosio 204,68 dolara. Tako se pridružio globalnom izazovu '2020TipChallenge', a s tom viješću pohvalio se njegov kolega Donnie Wahlberg.

'Otkrio sam da je moj televizijski otac Tom Selleck velikodušno prihvatio '2020TipChallenge' na Elios Upper East Side-u. Volim te tata', objavio je Wahlberg na Twitteru, zajedno s fotografijom na kojoj se vidi i poruka koju je Selleck uputio osoblju restorana.

Zvijezda 'New Kids on the Block' filma poručio je kako je Selleck, koji je večerao u talijanskom restoranu u studenom, tu gestu pokušao zadržati za sebe. 'Otad smo snimili tri scene za 'Blue Blood', ali Tom mi nikada nije to spomenuo', dodao je.

U svom je pismu Tom Selleck, koji u filmu glumi Wahlbergovog oca, policajca Franka Reagana, napisao kako ga je upravo Donnie nadahnuo da podijeli svoju sreću i dobre želje s osobljem restorana.
'Za Eliosa častim s iskrenom nadom u bolju 2021. godinu. Hvala vam', napisao je Seleck. Wahlberg se nadovezao tweetom 'Nisam ga pokrenuo, ali ponosan sam što sam dio njega. Onima koji su ove godine dali i najmanji dodatni iznos – hvala'.

Inače, izazov '2020TipChallenge' pokrenut je u siječnju u Michiganu kada je poslužitelj u restoranu Thunder Bay River dobio napojnicu od 2020 dolara na račun od 23 dolara. Na izazov se nadovezao Wahlberg i njegova supruga koji su isti iznos napojnice ostavili u jednom restoranu u St. Charlesu, a sve je ponovio i u studenom u restoranu Marshland u Plymouthu u Massachusettsu.

Za Sellecka, pak, nije čudno što je cijeli čin pokušao zatajiti od javnosti. 'Ja sam prilično privatna osoba i uvijek sam nastojao odvojiti posao od obitelji', izjavio je za magazin People.

Povezane vijesti

Magazin

Royals