Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumica iznenadila: 'Moja 12-godišnja kći je gay'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Želi da ju se oslovljava sa 'oni'

Izvor: Instagram

Američka glumica Busy Philipps, domaćoj javnosti najpoznatija po ulozi u seriji 'Dawson's Creek', mnoge je iznenadila posljednjim priznanjem. Naime, u prilikom gostovanja u podcastu ova je 41-godišnjakinja otkrila kako je njezino najstarije dijete, 12-godišnja Birdie, homoseksualna osoba te želi da joj se obraća s 'oni'.

'Birdie nam je rekla kada joj je bilo deset godina, bilo nam je jasno da je sigurna u to... Znali smo da ona zna', započela je Busy te dodala kako njezino dijete želi da ga se ne oslovljava određenim zamjenicama, s čime glumica ima problema.

'Odradila sam loš posao što se tiče zamjenica. Jer Birdie je rekla da bi htjela da joj se obraćamo s 'oni' i ja to nisam radila. Ja sam javna ličnost, ali htjela bih da Birdie ima vlastiti narativ i da ne treba odgovarati nikome izvan obitelji ako to ne želi', rekla je glumica, koja sa suprugom Marcom Silversteinom ima i sedmogodišnju kći Cricket Pearl.

'Birdie ne smeta da razgovaram o tome. Rekla mi je: 'Možete razgovarati o tome kako sam homoseksualac ili ne. Možete razgovarati o mojim zamjenicama. To je meni sasvim cool. To je sjajno.' Pa sam pomislila da o tome mogu razgovarati i javno'', dodala je glumica. Dakle, Birdie, moje dijete koje je sada 'out', preferira zamjenicu 'oni'. Nekad zeznem, ali trudim se najbolje što mogu', zaključuje glumica.

Inače, prije dvije godine glumica je u svojim je memoarima otkrila kako je u dobi od samo 15 godina imala prvu vezu te je neplanirano ostala trudna. Njezini su roditelji za to saznali sasvim slučajno, nakon što su pročitali njezin dnevnik. 'Kada sam odlučila otići na pobačaj, majka je bila ljuta. Rekla mi je da sam sebična jer ubijam vlastitu bebu. Kasnije mi je bila najveća potpora u najtežim trenucima u životu i na tome sam joj jako zahvalna', bila je iskrena Busy.

Nakon pobačaja otišla je u Italiju i upoznala pokojnog papu Ivana Pavla II. i od njega tražila oprost. 'Trebao mi je oprost kako bih mogla nastaviti dalje sa svojim životom. Oprost sam mogla dobiti samo od njega. Papine riječi su me spasile', prisjetila se tada. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije