Irskom glumcu, 31-godišnjem Devonu Murrayu i njegovoj djevojci Shannon McCaffrey Quinn, 2021. godina počela je na najljepši mogući način. Naime, glumac koji je slavu stekao ulogom Seamusa Finnigana u kultnom 'Harry Potteru' postao je otac dječačića, kojeg je par nazvao Cooper Michael.

Sretne je vijesti glumac otkrio na Instagramu. 'Život mi se zauvijek promijenio. Shannen je rodila našeg predivnog dječaka Coopera Michaela Murraya, teškog 2,7 kilograma. Oboje se osjećaju odlično nakon vrlo dugog porođaja i strašnih nekoliko minuta pri kraju. Još nisam svjestan da nam je stigao sin. Jedva čekam napraviti najdivnije uspomene sa Shannon i Cooperom sada kada smo zasnovali svoju malu obitelj', napisao je glumac.

'Oduševljen sam sa Shannon i ona je sada moj heroj. Ponosan sam na nju zbog svega što je prošla. Ne mogu dočekati da se oboje vrate kući. Bilo mi je teško ostaviti vas. Voljet ću vas zauvijek, do svog zadnjeg daha', zaključio je Devon, a čestitke sretnom paru odmah su se počele nizati.

Inače, da im stiže prinova Devon je otkrio u srpnju, također na društvenim mrežama. Na Instagramu je tada objavio fotografiju dječjeg bodija s motivom slonića, ali i snimke s ultrazvuka. 'Beba Murray - 14. siječnja 2021!', napisao je i time dao do znanja da se njegova djevojka nalazi u prvom tromjesečju trudnoće.