Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Poznata vizažistica: 'Želim postati još jednom mama'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Njena najveća, ali ne i jedina želja

Izvor: Instagram

Ines Jarak jedna je od najpoznatijih i najtraženijih vizažistica na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koja je morala karijeru prebaciti u 'nižu brzinu' nakon što je rodila jedanaestomjesečne kćerkice, blizankinje Niku i Neomi. Ipak je i dalje aktivna na svom Instagram profilu, gdje je obavijestila pratitelje o važnim poslovnim i životnim odlukama koje je donijela. Otkrila je također da je njena velika želja ponovno proširiti obitelj.

Završiti ću neki tečaj za kuhanje jer obožavam kuhati

'Moja prva odluka koja je vezana samo za mene je da ću završiti neki tečaj za kuhanje jer obožavam kuhati i želim naučiti svašta nešto', napisala je Ines i zamolila pratitelje da joj predlože neki dobar youtube kanal koji podučava kuhanje. U sljedećoj je objavi zatim priznala da će morati usporiti s poslom jer joj puno vremena odlazi na čuvanje djece. Čini se kako nema povjerenja u dadilje.

Povezane vijesti

Mislila sam da ću moći naći nekog tko će mi čuvati djecu, ali nisam mirna nikako

 'Druga odluka je  da odgađam posao i stalan rad u salonu sve do sezone. Radim samo isključivo po narudžbama unaprijed pa da se s mamom mogu organizirati. I kada bude sezone, i to već unaprijed sve imamo upisano. Mislila sam da ću moći naći nekog tko će mi čuvati djecu, ali nisam mirna nikako. Dosadna sam i mami svojoj, a shvatila sam da ne mogu protiv sebe i da sam takva mama. Kroz ovu godinu planiram naći vrtić za njih dvije jer od nekih navršenih dvije godine bih krenula pomalo da ih šaljem', napisala je.

Željela bih još jednom postati mama

Ines je potom priznala da širi poslovanje preko društvenih mreža. 'Treća je da otvaram još jednu firmu za rad isključivo na Instagramu jer ja poslujem sve preko svoje firme BBInes d.o.o.., a sada želim otvoriti još jednu firmu koja će biti samo za ove poslove. BBInes d.o.o. je u sustavu PDV-a i ostat će samo za poslovanje salona jer je dosad bio za apsolutno sve poslove, s obzirom da mi ništa ne radimo 'na crno', napisala je. Zatim je podijelila još jednu objavu u kojoj je priznala svoju veliku intimnu želju.

'Želim postati još jednom mama pa nadam se čak i ove godine... mršavljenje je samo jedan dio toga, zdravlje ću staviti kao broj jedan svaki dan, ne samo kad boli nešto', poručila je na kraju.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije