Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Romantikom protiv surove realnosti: Iva Todorić u ljubavi pronašla spas

Autor N.R.
Autor N.R.

Ona zna kako uživati

Izvor: Instagram

Za nju je ljubav nešto što ju pokreće. Gdje god pošla u potrazi je za ljubavlju. Iako je do sada tražila ljubav na drugačijim mjestima - u pjeni kave, u pukotinama na zidu, u kori stabla, oblacima, kći tajkuna Ivice Todorića, 45-godišnja Iva Todorić već je neko vrijeme zaljubljena. Inače samozatajna kada je u pitanju njezin privatni život, Iva novog dečka i dalje skriva od javnosti. Fotografije dijeli, ali daje sve od sebe da se lice misterioznog muškarca ipak sakrije. Tako je privukla pažnju i posljednjom fotografijom s Jaruna.

U svojoj, kako ju naziva, banci ljubavi, pronašla je i svoju ljubav. 'Šaljemo ljubav', napisala je kratko uz fotografiju na kojoj uz zalazak sunca, okrenuta leđima kameri, pozira s misterioznim muškarcem. Na fotografiji se vidi i 'osjeti' koliko su sretni i zaljubljeni. Njihovu je ljubav emotikonom srca podržala i njezina prijateljica i poduzetnica Iva Radić. Prema svemu sudeći, zalasci su izgleda njihova zajednička ljubav. Tako su krajem prošle godine na sličan način pozirali u Opatiji. 

Inače, nagađa se da je riječ o mladom srpskom poduzetniku s kojim Iva, šuška se, ljubuje već skoro dvije godine, otkako se razvela od 47-godišnjeg Hrvoja Balenta s kojim ima 16-godišnjeg sina Ivana, sina Antu i kći Taru. Kako je Iva često u Beogradu lani je viđena kako se u tamošnjem restoranu ljubi s 'mladim naočitim muškarcem', a srpski su mediji saznali da se radi o mladom poduzetniku njihove nacionalnosti, čije ime Iva taji.

Povezane vijesti

Podsjetimo, nakon spomenutog razvoda, ova 45-godišnjakinja nikada nije izgubila vjeru u ljubav. O ovom se paru počelo šuškati još u rujnu 2019. godine. Iako ništa tada nije htjela potvrditi, samozatajno je rekla: 'Bog će odlučiti kad će doći nova ljubav u moj život'. Ubrzo nakon toga je počela objavljivati snimke i fotografije, kojima je sve više naslućivala da je ponovno sretna. 

Izbor Urednika

Royals