Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

TURSKI GLUMAC U STRAHU Bivša ljubavnica želi mu se osvetiti

Autor N.G.
Autor N.G.

Izlazak koji ga je itekako koštao

Izvor: Instagram

Privatni život slavnih osoba ponekad je zaista težak jer ih u stopu prate znatiželjni fotoreporteri. Što rade, gdje su i s kime, rijetki od njih mogu dugoročno sakriti, a isto se dogodilo i turskom ljepotanu, glumcu Mehmetu Ozanu Dolunayju koji se ovih dana našao u velikim problemima. Naime, kako tvrde turski mediji, bivša ljubavnica prijeti da će objaviti njegove eksplicitne fotografije.

Povezane vijesti

Sve je započelo prije godinu dana kada je u jednom izlasku upoznao Talijanku Izabel, koja je tada živjela u Turskoj gdje je bila studentskoj razmjeni. Njih su dvoje došli u kontakt u noćnom klubu iz kojeg su zajedno otišli. 'Popili su dosta, a i bilo je vidljivo da su se između njih stvorile iskre i da ne mogu sakriti koliko se fizički privlače. Proveli su nezobravnu noć, a Izabel je Mehmetu ostavila svoj broj nakon čega su se nastavili dopisivati i viđati. Poruke su bile svakakve - od sadržaja što bi jednom drugome radili do golih fotografija. On se samo želio zabaviti, no ona se zaljubila', govori izvor. 

Cijela priča dobila je novi epilog kada je saznala da je Mehmet poznat glumac te da je u rodnoj Turskoj velika zvijezda. Tada ga je počela opsjedati, zvala ga je nekoliko puta na dan i neprestano mu je slala poruke. Kada joj je rekao da bi bilo najbolje da se raziđu i završe započeto, ona se uvrijedila te mu je počela prijetiti. Iako je isprva mislio da se šali, rekla mu je da će objaviti njegove gole fotografije ukoliko se ne nastave viđati. 

'Zaprijetio je da će kontaktirati policiju, no nju to nije uplašilo. Rekla je da želi novac u zamjenu, no onda je najednom nestala. Promijenila je broj te mu se prestala javljati. Mehmetu nije jasno što se dogodilo, a iako mu je laknulo, još uvijek ima napadaje panike. Kada se ujutro probudi, prvo googla vlastito ime i traži sporne fotografije', zaključio je izvor. 

Izbor Urednika

Royals