Dolazak djeteta za svakog je roditelja najveći dar i sreća. Oni prvi trenuci s bebicom su uistinu neopisivi, a s time će se složiti brojne mame. Sredinom ovog mjeseca, na svijet je svoje drugo dijete, djevojčicu Leni donijela 33-godišnja PR stručnjakinja i nekadašnja manekenka Sarah Josipović. Sa suprugom Janom Jeričem uz nju, ima i jednoipolgodišnjeg sina Maka. Sada je s javnosti podijelila preslatku fotografiju curice Leni, koja već nekoliko dana istražuje novosti s ovog svijeta.

'Dan sedmi', napisala je prije nekoliko sati Sarah uz fotografiju Leni, koja pozira u rozom kompletiću. 'Upoznajte Leni Jerič. 13.1. ujutro naša mala obitelj proširila se za jednu curicu koja nam je donijela neopisivu radost, koja je upotpunila našu sreću, popunila naša srca i zaokružila naš svemir. Ne možemo biti sretniji!', poručila je Sarah tada uz fotografiju, na koju su reagirale i brojne poznate dame poput Maje Šuput, Monike Kravić, Ljupke Gojić Mikić i Ive Radić. Fotografija pokazuje da djevojčica uvelike nalikuje mami, ali i starijem bratu.

KOLIKO SLATKOĆE NA JEDNOM MJESTU Leni je ista mama Sarah
Instagram screenshot 

Inače, Sarah je vijesti o trudnoći potvrdila u srpnju za Story.hr u kratkom telefonskom razgovoru. Tada nam je rekla da je trudna, ali da ne želi puno o tome govoriti. U kolovozu je, pak, otkrila spol djeteta. 'Stiže nam Makova sestrica', napisala je tada na Instagramu ponosno pozirajući s rastućim trudničkim trbuhom. Njezina objava ubrzo je zadobila mnoštvo lajkova i čestitki brojnih obožavatelja i prijatelja.

Uskoro dvije godine ovaj par uživa u čarima roditeljstva. Iako su htjeli veliku proslavu za veliki prvi rođendan svog sinčića, bolest ih je spriječila. Naime, kako je tada otkrila morala je otkazati rođendansku proslavu koja je trebala biti u Maksimiru, jer muku muči s trodnevnom groznicom i visokom temperaturom. Nažalost, planovi su joj propali, ali Mak je izgleda ipak uživao. Kako je pokazala njegova baka Suzy Josipović, dječak je dobio svoj prvi automobil, koji mu je izmamio veliki osmijeh na lice.