Planetarno popularni pjevač, 46-godišnji Robbie Williams dobio je pozitivan test na koronavirus, zbog čega se morao na 14 dana izolirati od ljudi. Williams je bio u karanteni u St. Bartsu dok je čekao rezultate testa na Covid-19, a kada je dobio pozitivan nalaz, bio je prisiljen produžiti svoj boravak na Karibima.

Vila koju je iznajmio može se pohvaliti luksuzom o kakvom mnogi mogu samo sanjati, a unutar privatnog posjeda nalazi se predivan vrt s bijelim sofama i hrastovim namještajem koji gleda na gigantski bazen, privatni bar i blagovaonicu. Osim bazena, vila ima i vlastiti privatni dio plaže, tako da Williamsova obitelj može uživati i u kupanju u oceanu.

Robbie Williams izoliran: 'Nije baš najidealnije mjesto na svijetu'
Profimedia 

Robbie Williams izoliran: 'Nije baš najidealnije mjesto na svijetu'
Profimedia 

Unutar vile nalazi se i teretana, a s posjeda puca pogled na otok gdje su Robbie i njegova supruga, 41-godišnja Ayda Field uživali krajem prošle godine. U vili također imaju i osobnog batlera, konobara i sobaricu, a tri od šest spavaćih soba smještene su u odvojeni kućicama s kupaonicama i televizorima. Daily Mail objavio je i ekskluzivne fotografije s posjeda koje možete pogledati ovdje.

'Robbie je poprilično bolestan. Zatvoren je u vilu u kojoj boravi s obitelji. Nije baš najidealnije mjesto na svijetu za karantenu. Morat će ostati u karanteni 14 dana', izjavio je neimenovani izvor za The Sun. Pjevač je snimljen proteklog mjeseca kada je krenuo prema St. Bartsu, a očevici su izjavili kako je cijelo vrijeme nosio masku. Ona, očito, ipak nije bila dovoljna da ga zaštiti od virusa. 

Robbie i Ayda imaju četvero djece, a dvoje od njih rodile su surogat majke. Ayda je rodila Theodoru koja sada ima devet godina i sedmogodišnjeg Charltona, dok su lani od surogat majke dobili sina Beau Benedicta Enthovena Williamsa i trogodišnju kćer Coco.