Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DVA DANA NAKON ROĐENDANA Pjevačica doživjela tragediju: 'Sad blista u raju'

Otkrila tužne vijesti

  Izvor: Instagram

Dolly Parton, jedna od najpopularnijih glazbenica na svijetu, prije dva dana proslavila je svoj 75. rođendan, no nije ni slutila da će ubrzo doživjeti veliku tragediju. Naime, kako je sama otkrila na društvenim mrežama, od posljedica karcinoma u 68. godini preminuo je njezin brat, glazbenik Randy Parton.

Tužne vijesti Dolly je s brojim obožavateljima podijelila na Facebooku. 'Moj brat Randy izgubio je bitku s karcinomom. Obitelj i ja žalujemo, ali znamo da je sada na boljem mjestu nego što smo mi. Mi smo obitelj koja vjeruje u Boga i vjerujemo da je sada siguran s Bogom i da je u društvu članova obitelji koji su nas prije napustili i da su ga oni dočekali raširenih ruku', započela je pjevačica te dodala kako je njezin preminuli brat bio izvrstan pjevač, pisac i zabavljač.

Napisala je i kako će joj duet koji su zajedno snimili 'You Are My Christmas', uvijek biti najdraži. 'To je zadnja pjesma koju je snimio i u njoj je zablistao, baš kao što sada blista u raju', poručila je Dolly.

Inače, Randy, koji je izgubio bitku s karcinomom, bio je jedno od dvanaestero djece, a u prosincu 2018. godine preminuo je njegov i Dollyjin brat Floyd. Imao je 61 godinu. Randy je iza sebe ostavio suprugu Deb, kći Heidi, sina Sabyna i unuke Hustona i Trenta.

Inače, Dolly je često otvoreno u medijima progovarala o vjeri i o tome koliko ona znači njoj, ali i njezinoj obitelji. Nedavno je tako glazbenica, koja je svojevremeno priznala kako bi se voljela pojaviti na naslovnici Playboya, otkrila kako s Bogom često vodi konstruktivne razgovore.

Povezane vijesti

Dolly, naime, tvrdi kako svakog jutra ustaje u 'sitne sate', kako bi obavila razgovor s Bogom, prije nego što ju 'pritisnu' dnevne obveze. 'Pitam Boga: 'Kako me možeš iskoristiti? Što mogu danas napraviti?', započela je autorica hita 'Jolene' za navedeni medij. 'Jako slabo spavam, zato ustajem prije zore. To je moje vrijeme za molitvu, tada mi je najlakše doći do Boga. Mirna sam i tiho je prije nego što se svi probude i telefonu počnu zvoniti', rekla je tada.

Dolly i Randy
Izvor: YouTube

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image