Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRIVO STE SVE SHVATILI Svjedok tvrdi kako su se Charles i Diana voljeli

Autor I.K.K.

'Nije istina da su bili samo nesretni'

  Izvor: Profimedia

Četvrta sezona serije 'The Crown' na Netflixu, koja se bavila problemima u braku princaCharlesa i princeze Diane, otvorila je staru ranu kraljevske obitelji i pokrenula novu lavinu kritika javnosti na račun Charlesa i njegove supruge, 73-godišnje Camille Parker, s kojom je varao Dianu u braku. Mnogi su gledatelji na temelju serije zaključili kako Charles nikada nije volio Dianu, i kako ju je varao s Camillom bez imalo srama, no bivši chef koji je radio za njih u to vrijeme tvdi kako je javnost puno toga krivo shvatila, i kako se ne može reći da se Charles i Diana nikada nisu voljeli, piše insider.com.

 Princeza Diana i princ Charles Izvor: Instagram

Vrtila se oko njega toliko brzo da se on tome naglas smijao

Chef Darren McGrady, koji je radio 11 godina u Buckinghamskoj palači prije nego je počeo raditi za princezu Dianu u njenom domu u Kensigntonskoj palači, kazao je kako nije istina da su Charles i Diana u braku bili jedino nesretni. 'Vidio sam ih u više prilika, na primjer kad su plesali u Ghillies Ballu na imanju Balmoral. Svi su se maknuli s podija zbog njih i pljeskali im. Charles je bio DJ, a Diana je bila u haljini za bal. Vrtila se oko njega toliko brzo da se on tome naglas smijao', rekao je chef i dodao: 'Takve stvari ne možete glumiti. Nemojte govoriti da njih dvoje nikad nisu bili zaljubljeni jer kad vidite takav prizor... U seriji su trebali prikazati više takvih trenutaka'.

Povezane vijesti

 Princeza Diana i princ Charles Izvor: Profimedia

Bila toliko zaljubljena u mog supruga da nisam mogla skinuti pogled s njega

Podsjetimo, Diana je jednom za dokumentarac National Geographica opisala svoje osjećaje prema Charlesu. 'Sjećam se da sam bila toliko zaljubljena u mog supruga da nisam mogla skinuti pogled s njega', rekla je opisujući dan njihovog vjenčanja. No kasnije je u intervjuu priznala kako joj je vjenčanje bio 'najgori dan u životu' i sebe je pritom nazvala 'janjetom koje vode na klanje'.

 princeza diana Izvor: Profimedia

Vjerujem da nisam doživjela gori dan u životu

'Ne mislim da sam bila sretna. Nisam zaista pokušala otkazati vjenčanje, ali vjerujem da nisam doživjela gori dan u životu', bile su njene točne riječi. Chef McGrady tvrdi kako su u seriji posve krivo prikazali trenutak kad su se Charles i Diana upoznali. Prema Netflixu, to se dogodilo u Dianinoj kući dok je Charles bio u posjeti, jer je u to vrijeme hodao s Dianinom sestrom, Lady Sarah. Diana je tad bila odjevena u kostim stabla zbog baletne predstave u kojoj je sudjelovala, pa je nastojala izbjeći Charlesa da se ne osramoti. Ipak, on ju je zamijetio i započeo s njom kratki razgovor.

 Princeza Diana i princ Charles Izvor: Profimedia

'Kad ju je Charles upoznao, ona nije trčala po kući u kostimu stabla. Upoznali su se kad je Diana imala fotografsko snimanje u njenoj kući povodom baletne predstave. Imala je 16 godina, nosila je Barbour kapu i visoke wellington čizme. Izgledala je zadivljujuće', rekao je njen osobni chef.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image