Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Melania je cijelo vrijeme glumila? 'Mislila sam da je ona drugačija'

Autor N.R.

Otkrivena istina o odnosu Melanije i Donalda

  Izvor: Profimedia

Ne tako davno, Melania i Donald Trump su uživali u svojoj 'predsjedničkoj svakodnevici'. Danas im je život ipak nešto drugačiji - preselili su na Floridu i pokušavaju živjeti mirnije i dalje od očiju javnosti. Svima nam je poznato da se Melanija javnosti predstavljala kao hladna žena, koja je u nekoliko navrata javno odbila supruga. Ipak, sada se ponovno javila nekadašnja suradnica bivše prve dame, Stephanie Winston Wolkoff, čije riječi naslućuju da je Melania cijelo vrijeme glumila. Za razliku od napisa da Melania jedva čeka razvod, Stephanie tvrdi da je ona jedna od Trumpovih, samo prikrivena.

Nakon svakog javnog govora, Melania bi primila pregršt poruka. Isforsiran i umjetan osmijeh na licu bio je dovoljan da svaki njezin govor postane meta brojnih memova i šala. 'Melania, trepni dvaput ako trebaš pomoć' - najpoznatiji je koji cirkulira Twitterom i Instagramom. Posljednji je put postala senzacija kada je pri izlasku iz zrakoplova na Floridi samo nastavila dalje hladnokrvno, dok je Donald pozirao tamošnjim novinarima i paparazzima. 

Dok su svi dugo mislili da je to njezin pokazatelj da nije zadovoljna životom, njena bivša prijateljica i savjetnica tvrdi kako je sve to zapravo igrokaz bivšeg predsjednika i prve dame, za koji su sami smislili scenarij. U scenariju su tako bili odglumljeni izljevi bijesa i neposluh. Cilj im je bio, kako kaže Stephanie, zadržavanje očiju javnosti u nju i predsjednika.

Povezane vijesti

'Mislila sam da je Melania drugačija od ostalih. Nije, ali vjerovala sam, baš kao što su ljudi vjerovali Donaldu kada bi im iznova ponavljao iste stvari... Morala sam na teži način naučiti da je ona Trump. Vjerujem da je njihov način da jedno drugome pokažu da im je stalo to što Melania govori Trumpu kako je predivan i odličan. Ona je uvijek bila njegov prvi poziv, uvijek! Bez obzira gdje se nalazila. I prva stvar koju bi joj rekao kada bi je nazvao bilo je: 'Hej draga, kakav sam bio?' Kao da želi njeno odobrenje', rekla je u podcastu Hollywood Life

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image