Posljednji tjedni trudnoće mogu biti prekrasni. Unatoč već otežanom kretanju, velikom trbuščiću i nestrpljivosti koje svaka buduća mama osjeća pred kraj trudnoće, naša glazbenica Marija Husar Rimac je našla vremena i za društvo i mali party. Po uzoru na Amerikance, buduća mama Marija je organizirala baby shower - zabavu darivanja ili ceremoniju koja u različitim kulturama ima različita imena. Slavi se rođenje ili očekivano rođenje djeteta, u njezinom slučaju skorašnji dolazak drugog sina sa suprugom Vjekom Rimcem.

Na njezinom malom, ali slatkom slavlju bile su Nina Badrić, kao Marijina vjenčana kuma, sestra Ivana Husar Mlinac, menadžerica Lidija Samardžija i još jedna prijateljica. Dame su uživale u večeri. Kako je pjevačica Nina objavila na društvenim mrežama, jela se maneštra od lignji, slanutka i blitve, nakon čega je uslijedio desert. Uz to, djevojke su uživale uz čašu vina. 

Ako netko zna proslaviti skorašnji dolazak sina, to je Marija Husar Rimac
Instagram 

Inače, Nina i Marija su povezane još od djetinjstva. Spojio ih je zagrebački zbog Zvjezdice, nakon čega su svaka krenule svojim putem i izgradile uspješne karijere. I na tom su putu jedna drugoj bile podrška, a to potvrđuje i činjenica da je Nina odabrana kao vjenčana kuma Mariji na vjenčanju s Vjekom 2009 godine. 

Podsjetimo, mnogima teška, ali njima prekrasna i blagoslovljena godina. Pjevačici koja je krajem listopada obznanila da joj u ovoj, 2021. godini stiže bebica. Kako je i sama tada rekla putem društvenih mreža, ovu trudnoću smatra darom od Boga, upravo zato što je stigla onda kada su se ona i suprug Vjekoslav najmanje nadali. Tada je za Story.hr i potvrdila sretne vijesti, a nedavno nam je ispričala kako izgledaju posljednji tjedni pred sam porođaj.

'Odlično sam i super se osjećam, hvala vam na pitanju. Trudnoća je prošla idealno, bez komplikacija i problema. Doktori su zadovoljni kako se sve odvija, a i ja sam zadovoljna. Još par tjedana brojimo do dolaska bebe. Ovih ću dana, nakon pregleda, saznati termin, ali imam još pet-šest tjedana', rekla nam je Marija čiju je sreću i uzbuđenje u glasu bilo nemoguće ne primijetiti. 'Pripremila sam se, robica je spremna, oprema je stigla. Prijatelji me zezaju da sam kupila pola dućana, ali sve što sam uzela je ono što mi je potrebno. Najviše me veseli, što sve ide u krug, pa kad meni više ne bude trebalo, dobro će doći nekome od mojih prijatelja', ispričala nam je.