Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MELANIA NE BI NIKAD Prva dama SAD-a darovala Obami poklon od 30-ak kuna

Nije sve u cijeni

  Izvor: Profimedia

Jill Biden, 67-godišnja prva dama Sjedinjenih Američkih Država, poznata je kao pristupačna, inteligentna i energična profesorica, uzor svojim studentima i ženama diljem svijeta kada su u pitanju životne tragedije. Možda se baš iz tog razloga silno trudi biti dobra prema dragim osobama i njegovati kontakte. Tako je, za razliku od Melanije Trump koja se držala podalje svoje prethodnice, Jill Biden odlučila nastaviti njegovati prijateljske odnose s Michelle Obamom.

Njih dvije postale su posebno bliske kada je Barack Obama postao predsjednik, a Joe Biden njegov zamjenik. I sada, kada je situacija obrnuta, njihovo prijateljstvo i dalje traje. Nova prva dama Amerike nedavno se lijepim gestama zahvalila svima koji igraju važnu ulogu u njihovim životima, a to čini u vidu različitih poklona! Tako je na red došla i Michelle Obama koja se oduševila poklonom. Jill je, naime, Michelle poslala košaru punu povrća i to iz iz vrta u kojem je i ona sama prije 10 godina sadila povrće. Nova prva dama ubrala je plodove i poslala ih prijateljici, a Michelle joj se na Instagramu zahvalila riječima 'Volim te Jill'.

Inače, sadržaj košare zbilja je raznovrstan, a gledajući koliko bismo platili to isto povrće na tržnici, došli bismo do nekih tridesetak kuna. Dokaz kako često nije bitna veličina ni skupoća poklona, nego njegova poruka i znak pažnje.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image