Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONOSIMO POVOLJNIJA RJEŠENJA 'Ukradite' stil prve dame SAD-a

Autor A.M.C.

Klasika je njezin adut

  Izvor: Profimedia

Prva dama SAD-a, 67-godišnja Jill Biden, ubrzo nakon pobjede njezinog supruga na američkim predsjedničkim izborima, ušla je u fokus javnosti. Ta pristupačna, inteligentna i energična profesorica uzor je svojim studentima, ali i ženama diljem svijeta kada su u pitanju životne tragedije.

Osim u pogledu karaktera i životne borbe, Jill će sada neminovno biti i na 'tapetu' kada je u pitanju njezin modni odabir. U tom slučaju vrijedi ona 'klasika je uvijek klasika i nikad ne izlazi iz mode'. Izgleda da se tom parolom vodi i prva američka dama, a mi smo pronašli slične modele haljina, blejzera, sakoa i sandala kakve nosi 67-godišnja Jill. 

 Jill Biden Izvor: Profimedia

 Slična haljina otvorenih ramena, kakvu nosi supruga Joea Bidena, dostupna je u Zari u crnoj varijanti, a cijena joj je 299,90 kuna.

  Izvor: Zara Screenshot

 Mornarsko plavi blejzer koji odiše klasikom također je čest izbor prve dame SAD-a.

 Jill Biden Izvor: Profimedia

 Tražite li sličan model, dostupan je u Zari  za 499,90 kuna.

  Izvor: Zara Screenshot

 Midi haljine dužine do ili ispod koljena, također su čest odabir 67-godišnje profesorice engleskog jezika.

 Jill Biden Izvor: Profimedia

 Poželite li u klasiku unijeti dašak modernog, predlažemo sličnu haljinu iz Zare, ali od umjetne kože. Cijena joj je 299,90 kuna.

  Izvor: Zara Screenshot

 Još jedan sako, ovog puta petrolej plave boje, Jill Biden iskombinirala je s istobojnom haljinom.

 Jill Biden Izvor: Profimedia

 Savršeno joj stoji, moramo priznati, a za vas smo pronašli sličan model iz Zare za 399,90 kuna.

  Izvor: Zara Screenshot

 Za vrijeme predsjedničke kampanje prošle godine, Jill se često pojavljivala u haljinama cvjetnog uzorka. Uvijek je pritom pazila da budu midi dužine, ali nije se libila istaknuti lijepu figuru.

 Jill Biden Izvor: Profimedia

 Ako ste i vi u potrazi za haljinom s cvjetnim printom, pronašli smo u Zari model koji će zasigurno biti hit ovog proljeća, a košta svega 299,90 kuna.

  Izvor: Zara Screenshot

Inače, životni put prve dame SAD-a nije bio nimalo lagan. Najstarija među pet sestara, morala je biti uzor drugima, a nakon završetka srednje škole upisala je studij modnog dizajna u Pennsylvaniji. Uskoro je shvatila da to ipak nije za nju, udala se za tadašnjeg dečka Billa Stevensona i zajedno su krenuli na Sveučilište Delaware. Različite životne želje dovele su ih do raskida braka, a Jill je završila fakultet i počela raditi kao učiteljica engleskog jezika u državnim školama, ali i u psihijatrijskoj bolnici za djecu. Stekla je dva magisterija, jedan iz čitanja, a drugi iz područja engleskog jezika i književnosti.

Petnaestak godina kasnije završila je doktorski studij iz područja odgojnih znanosti, a u međuvremenu se udala za Joea Bidena 1975. godine. Novi američki predsjednik tada je bio samohrani otac dvoje djece, budući da su mu supruga Neilia i jednogodišnja kći Naomi poginule u prometnoj nesreći. Joe Biden bio je potpredsjednik SAD-a u vrijeme Obame, ali ona je ipak zadržala svoj posao profesorice, što je bio svojevrsni presedan u američkoj povijesti. Jučerašnjom inauguracijom njezina supruga, Jill Biden radit će dva posla – ostaje profesorica engleskog jezika na fakultetu i obnašat će dužnosti prve dame Sjedinjenih Američkih Država.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image