Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRAGEDIJA 16-godišnji sin voditeljice preminuo od posljedica predoziranja

Autor J.P.B.

Neutješna zvijezda javno se obratila roditeljima i upozorila ih da - paze što njihova djeca rade na društvenim mrežama. Naime, dječak je dilera upoznao upravo na popularnom Snapchatu

  Izvor: Instagram

Američka seksualna edukatorica, terapeutkinja i voditeljica televizijske emisije, 52-godišnja Laura Berman, ovih dana proživljava najgoru noćnu moru svakog roditelja. Naime, od posljedica predoziranja preminuo je njezin sin Samuel, kojeg ima sa suprugom Samuelom Chapmanom. Dječaku je bilo tek 16 godina.

Naime, kako je otkrila, Samuel se predozirao tabletama. Još uvijek, kaže, nije sigurna radi li se o Xanaxu pomiješanim s fentanilom, ili pak Percocetu, kombinaciji opioidnog oksikodona i paracetamola. Tužne vijesti Laura je s brojnim pratiteljima podijelila na Instagram profilu, gdje je i objasnila kako je došlo do tragedije.

'Mog divnog dječaka više nema. Imao je samo 16 godina. Čuvali smo ga. Diler droge kontaktirao ga je putem Snapchata i dao mu ili Xanaxe 'prošarane' fentanilom, ili Percocete (toksikološki nalaz će pokazati) i on se predozirao u svojoj sobi. To rade jer se ljudi 'navuku' i dobar je 'biznis', ali može doći do predoziranja, a djeca ne znaju što uzimaju', započela je Laura.

Povezane vijesti

'Moje srce je potpuno slomljeno i nisam sigurna kako da nastavim disati. Objavljujem ovo kako više nijedno dijete ne bi umrlo na takav način.Jako smo pazili na njega. Imao je sve petice. Pripremao se za fakultet. Eksperimentiranje je pošlo po zlu. Tablete su mu dostavljene kući. Molim vas, pazite na djecu i posebnu pažnju obratite na Snapchat. Tamo ih nalaze', zaključila je shrvana Laura.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image