Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Salma Hayek o traumatičnom iskustvu: 'Dugo sam se borila protiv toga'

Autor M.Da.
Autor M.Da.

Nakon dugih i iscrpnih unutarnjih borbi, Salmine su rane zacijelile i obogatile je novim spoznajama.

Izvor: Profimedia

Slavnoj holivudskoj glumici Salmi Hayek govorili su da neće daleko dogurati u razvoju karijere zbog svoje nacionalnosti i da će je godine isključiti iz pronalaska uspjeha kao glumice o čemu je progovorila u velikom intervjuu za Evening Standard. 'Rekli su mi da će moja karijera završiti u 30-ima. Prije svega, rekli su mi da Meksikanka nikada neće uspjeti, jer u to vrijeme, nove generacije, Meksikancu je bilo nemoguće imati vodeću ulogu u Hollywoodu' ispričala je Salma novinarki portala Evening Standard.

Borila sam se protiv toga i pobijedila

 'Ponosna sam što sam uspjela, jer su mi toliko puta rekli da se to ne može dogoditi i gotovo sam im povjerovala. No, borila sam se protiv toga i pobijedila', rekla je Salma te poručila svim ženama da je u redu ako svoje snove ostvare u zrelim godinama života. 'Želim da druge žene ovo shvate, jer u 30-ima osjećamo pritisak, u 40-ima osjećamo pritisak - a kasniji procvat, to je prekrasna stvar. Ako ste kreativni, entuzijastični i znatiželjni u životu, život može biti zauvijek uzbudljiv, cijelo vrijeme', poručila je slavna glumica.

Jedan od težih izazova s kojima se suočila u filmskoj industriji uključuje njezino iskustvo rada s Harveyem Weinsteinom na filmskom hitu Frida iz 2002. Salma je rekla da se, iako se činilo da je prilika za suradnju s Weinsteinom put ka ostvarenje sna, ubrzo sve pretvorilo u noćnu moru. Kaže da ju je Weinstein više puta seksualno uznemiravao i prijetio joj smrću.

Gotovo godinu dana otkako je Weinstein osuđen na 23 godine zatvora, zbog silovanja i seksualnog napada, Salma kaže da se napokon uspjela suočiti s traumom. Nakon dugih i iscrpnih unutarnjih borbi, Salmine su rane zacijelile i obogatile je novim spoznajama kako i druge žene prolaze kroz slične situacije te da u svemu tome nije sama.

Povezane vijesti

'Nisam znala da je toliko drugih žena pogođeno i da je to išlo tako duboko. Bilo je to vrlo šokantno. No, činjenica da sam poduzela ono što je potrebno i da smo zajedno uspjele, zaista ima ljekovit učinak', priznaje glumica. Na kraju je dodala da je nakon dugotrajnih i mukotrpnih borbi napokon krenula dalje odvojivši se od prošlosti i starih rana.

Najčitanije

Najnovije