Kraljica Elizabeta je dobila još jednog, devetog praunuka! Unuka Kraljice Elizabete II, princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank su na svojem službenom Instagramu podijelili crno-bijelu fotografiju na kojem drže rukicu svog sina uz emotikone plavih srca u opisu. U ponedjeljak ujutro stigao im je sin, čije se ime još uvijek ne zna. 

Među prvima im je čestitao mlađi brat Kate Middleton, James: 'Divna vijest'. Ubrzo nakon toga javili su se i Meghan i Harry. Kako javljaju britanski mediji, par koji trenutno živi u Americi, je privatnom porukom čestitao novopečenim roditeljima. Inače, poznato je kako je Eugenie bila najbliskija s parom koji je otišao prije skoro godinu dana. Uz njih, bebici se vesele i ostali članovi kraljevske obitelji. 

Otkada je Eugenie objavila kako je trudna, u medijima su se pojavljivale razne informacije o novoj kraljevskoj bebi, a većina istih prognozira kako je riječ o dječaku. Podsjetimo, o točnom dolasku bebe javnost je tek nedavno saznala. Sredina veljače je stigla pa tako i bebica, baš kao što je i bilo planirano. Također, ovaj par do samog porođaja nije otkrivao spol djeteta pa je i to bilo svojevrsno iznenađenje za javnost. Sada kada se zna da je riječ o dječaku, počela su nagađanja kako bi se bebica mogla zvati. Ipak, tu ćemo informaciju izgleda još malo pričekati.

Nedavno je o dolasku unuka progovorila i majka princeze, Sarah. 'Sjajna stvar kod baki je to što mogu razmaziti i 'pokvariti' unuče i uživati u svoj zabavi i nestašluku djetinjstva, a da pritom ne budu glavne i odgovorne', kazala je vojvotkinja od Cornwalla. Podsjetimo, Eugenie i Jack sretnu vijest o dolasku prinove objavili su u rujnu prošle godine. Kraljevski stručnjak Phil Dumpier u to vrijeme komentirao je kako je vijest izazvala veliku sreću u kraljevskoj obitelji, pogotovo nakon izrazito teške godine u znaku pandemije, lockdowna i ekonomske krize.