Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Valentić rastužen: 'Ukrali mi mog 16-godišnjaka'

Fitness trener Mario Valentić neugodno se iznenadio kad se vratio kući iz Petrinje i saznao da je imao nepozvane goste

 Izvor: Dražen Kokorić

Fitness trener, glumac, i voditelj, 40-godišnji Mario Valentić, često odlazi u rodnu Petrinju kako bi pomogao roditeljima i susjedima da obnove kuće stradale u potresu. Premda je ta činjenica poznata u javnosti, to nije zaustavilo dvojicu drskih kradljivaca da mu ukradu bicikle dok nije bio u svom domu u Zagrebu. Jedan od bicikala imao je posebnu emotivnu vrijednost za Maria jer je s njim stvorio mnogo uspomena. Što se točno dogodilo, kako to da je vlastitom nepažnjom olakšao 'posao' kradljivcima i postoji li nada da ponovno ugleda svoje metalne ljubimce, Mario je otkrio samo za Story.hr.

 Izvor: Instagram

Držao sam ih nezaključane jer nemaju veliku tržišnu vrijednost

'Saznao sam kad sam vidio da bicikala nema, a to je bilo u nedjelju. NIsam bio doma nego u Petrinji, a kad sam se vratio čekalo me 'lijepo' iznenađenje', priča Mario. Kaže da je vidio počinitelje - na snimci. 'Došli smo do snimki nadzorne kamere i iako je teško prepoznati lica, najvjerojatnije se radi o maloljetnim osobama koji su sigurno znali da se bicikli tu nalaze i došli su tu ciljano', objasnio je.

 Izvor: Instagram

Držao sam ih nezaključane

Priznao je, međutim, kako je vlastitom greškom olakšao krađu lopovima. Nije, naime, poduzeo uobičajene mjere opreza. 'Bicikle tu držim sigurno već tri, četiri godine, čak nezaključane jer nemaju veliku tržišnu vrijednost, ali meni imaju emotivnu i dobro mi služe jer su bili u očuvanom stanju', kaže omiljeni trener svestranih talenata, kojeg smo nedavno imali prilike gledati u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Rekao je kako mu je najviše značio bicikl koji je kupio prije 16 godina i s kojim je prošao brojne avanture u prirodi. 'Uspomena je mnogo. Na njima sam odradio puno biciklističkih tura. Prva je bila 2005. kad sam kupio mog '16-godišnjaka'. Koristio sam ga za projekt 'Biciklom po Jadranu' koji smo imali te godine, kad smo obišli cijelu Jadransku obalu na biciklima, od Slovenije do Crne Gore. Ali bilo je tu još mnogo, mnogo tura', kazao je tata  dvogodišnjeg Noe kojeg ima s partnericom, menadžericom Ljiljanom Mikić.

Ne gubim nadu, prijavio sam krađu policiji

Bivši suprug HRT-ove voditeljice Binga, Mirne Maras Batinić, s kojom ima desetogodišnjeg sina Niku, kazao nam je kako ne gubi nadu da će policija pronaći kradljivce. 'Prijavio sam krađu. Policija već poznaje krugove kradljivaca koji najčešće kradu i odradit će svoj posao. Još ne gubim nadu, možda ih pronađu. Ako neće, morat ću nabaviti novi bicikl i ozbiljno se pozabaviti njegovim zaključavanjem', zaključila je nekadašnja zvijezda serije 'Zabranjena ljubav'.

Magazin

Royals