Nakon godina šutnje i demantiranja po medijima reper Jay-Z, 2017. godine odlučio je progovoriti o braku s glazbenicom Beyonce Knowles i nevjeri. U velikom intervjuu za The New York Times, poznati reper je tada otvorio dušu i pustio javnost u svoj privatni život, priznajući da je u prošlosti bio nevjeran, ali i otkrivši što je na kraju spasilo njihov brak. 

Bilo je izrazito neugodno

 'Znate, mnogi bi ljudi jednostavno digli ruke od svega, pa je danas stopa razvoda porasla na nekih 50 posto, samo zato što ne znaju prihvatiti istinu. Najteža je stvar vidjeti bol na licu voljene osobe zbog stvari koju ste napravili i onda se nositi sam sa sobom. Mnogi se ne mogu suočiti sami sa sobom. Ne mogu pogledati u dubinu sebe, stoga je najlakše samo otići. Bili smo u središtu uragana oboje. I bilo je izrazito neugodno. Puno smo razgovarali i uspjeli riješiti sve nesuglasice. Na kraju dana imamo poštovanje jedno prema drugom. Mislim da je ona nevjerojatna', priznao je Jay-Z, koji je s Beyonce odlazio i na bračne terapije.

Iako se otada činilo kao da su sve nesuglasice i probleme koje su imali - riješili, američkim medijima ponovno kruže priče da je reper nedavno ponovio greške iz prošlosti te da mu Beyonce, ovoga puta, neće oprostiti nevjeru. 'To je očito jače od njega, ne može odoljeti drugim ženama pa je ponovno prevario suprugu. Priča se da je riječ o glazbenici u kasnim 20-tima kojoj je pomogao s glazbenom karijerom. Nekoliko puta su se poslovno susreli, a onda je sve eskaliralo i završili su u krevetu. Sada žali za time', rekao je izvor. 

 Osim toga, nadodao je kako je Beyonce suprugu postavila ultimatum prije tri godine - 'ako me prevariš još jednom, između nas će biti konačan kraj'. Je li ovo istina, hoće li jedan od najmoćnijih parova uskoro krenuti svatko svojim putem ili je tek jedan od tračeva u nizu, zasada nije poznato.