Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo cijepljene Pfizerom, molim! Nina ima 'visoke' kriterije za frajere

Autor I.G.

Kako izgleda pronalazak partnera u doba koronavirusa? Pjevačica je jednom objavom sve objasnila, a mi smo se dobro nasmijali

 Izvor: Instagram

'Lako je šaliti se na tuđi račun, ali treba se znati našaliti i na svoj', reći će mnogi, a ona koja u posljednje vrijeme putem Instagrama sve češće dijeli šaljive objave na vlastiti račun je i Nina Badrić. Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica tako je nedavno nasmijala mnogobrojne pratitelje komentirajući na duhovit način činjenicu kako je solo, a isto je učinila i posljednjem objavom koja navodi kriterije koje u današnje vrijeme mora ispuniti osoba koja želi pronaći partnera.


'60 godina, situiran i cijepljen Pfizerom traži srodnu cijepljenu dušu. Cijepljene Astrom i Sputnikom ne dolaze u obzir', stoji u šaljivoj objavi koja je, sudeći prema emotikonima koje je pjevačica stavila uz istu, nasmijala i 48-godišnjakinju.

Nina Badrić Izvor: Screenshot

Inače, prilikom posljednjeg 'oglasa za partnera' koji je glasio: 'Molim onog koji mi je u mladosti rekao: 'Bit ćeš moja, makar i u staračkom domu', da se priprema polako', Nini se u komentarima istog javila i Lepa Brena. 'Boga mi, bilo je dosta ovih prijetnji', komentirala je tada 60-godišnja pjevačica uz mnoštvo emotikona smijeha.

Povezane vijesti

Podsjetimo, premda Nina krije privatni život od pogleda javnosti, poznato je da iza sebe ima brak s Bernardom Krasnićem od koga se razvela 2009. godine. Osim toga, tu su i zaruke koje je raskinula prije više od dvije godine sa sedam godina starijim biznismenom Tinom Bralom.

Magazin

Royals